TIFIL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Lev-hal-şer-has vob-varant- hisse
Collapse
X
-
dolar/tl 15 dakika sat verirse bist yükselişi hızlanacak sankiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
şu an benim 15 dakikalık sistem dolarrrda sat verdi bu işler belli olmuyor dönüp alıyor en güvenilir günlük olmalı ...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar/tl 15 dakika sat verirse bist yükselişi hızlanacak sanki
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
cuma günü short gelen bir vatandaş eğer ki shortları daban dan longlayabilse nerdeyse %50 kazanacak değilmi?Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
80700 ALTI yaz geldi der... bence..TIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.A
bol kazançlı bir hafta olması dileğimle..
denediğim sistem 80 de al vermiş..
bence..yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
cuma sata göre benim sistem 2000 + veriyor en azeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercuma günü short gelen bir vatandaş eğer ki shortları daban dan longlayabilse nerdeyse %50 kazanacak değilmi?
yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
80,900 -83,700-83800 bu vadede..83,650 diğer vadede long devam ediyor..Eldede 2400 puan kar var..
Henüz kapanmadım..80,900 ü kapatabilirim..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
leventaslan bey ilgilenirmisin bilemiyorum iki çizgi düşün birisi yeşil diğeri kırmızı ...
yeşil çizgi kırmızıyı aşağıya doğru geçtiğinde 15/01/2014 saat 12,00 civarı fiat 83,600 ben bu duruma sat dedim ..
şua an da 20/01/2014 saat 14,00 civarı fiat 81,000 yukarda söz ettiğim yeşil hani kırmızıyı aşağıya kesmişti ya şim di tam tersi aşağıdan yukarıya doğru keserek kırmzının üzerine çıktı ben buna al yani long poz diyorum bakalım nere kadar gider ....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
levent grafik eklemeyeyim çok müşteri çıkıyor başta da TIFILleventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereren bide grafik verebilirsen süper olur..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Aslı hoşgeldin..
Gözün nasıl?..:-)
Gözü seyiren ablamız bu işte arkadaşlar..Linilsa..:-)https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
TIFIL sever..iyi bişey buldumu müşteri olur..bilirim:-)
Sen paylaş yine ya..zor değilse tabii:-)https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
benim sitemle uyuşuyoreren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterleventaslan bey ilgilenirmisin bilemiyorum iki çizgi düşün birisi yeşil diğeri kırmızı ...
yeşil çizgi kırmızıyı aşağıya doğru geçtiğinde 15/01/2014 saat 12,00 civarı fiat 83,600 ben bu duruma sat dedim ..
şua an da 20/01/2014 saat 14,00 civarı fiat 81,000 yukarda söz ettiğim yeşil hani kırmızıyı aşağıya kesmişti ya şim di tam tersi aşağıdan yukarıya doğru keserek kırmzının üzerine çıktı ben buna al yani long poz diyorum bakalım nere kadar gider ....
kaç dk lık sizinki ? 15-20-30 dk ? ben 30 dk 'da bekliyorum sinyalleri
Money=Power=Respect
Yorum
-
benim ki dakikalık vara yoğa sinyal vermiyorExclusivelyKARA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim sitemle uyuşuyor
kaç dk lık sizinki ? 15-20-30 dk ? ben 30 dk 'da bekliyorum sinyalleri
Yorum
Yorum