Hasan senin şu sinyal grafiğin vardı ya..onu bi endeks için bide EKGYO için koyabilirmisin?
Lev-hal-şer-has vob-varant- hisse
Collapse
X
-
-
bizde burda yeniyiz abi, az yabancı zamanla öğreniriz herkesi, haa deyince o adamları da bulamıyorum. yazdıkları topicler ?leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşunuda söyleyim..burada Egelii ve Mehmet Kirsoy var..onlarıda takip edin.. vobla ilgileniyorsunuz sonuçta..
anlıkta ikiside çok iyidir..
experide unutmayın..
Kuzu yu söylememe gerek yok zaten..:-)Money=Power=Respect
Yorum
-
KUZU özeldeler..oraya desturla giriliyor..özel bi yer orası.:-)))https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
abi buraya resimi nasıl yükleyecem .arıyorum bulamıyorumnleventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan senin şu sinyal grafiğin vardı ya..onu bi endeks için bide EKGYO için koyabilirmisin?Money=Power=Respect
Yorum
-
yukarda ismine tıkla..forum eylemleri var..oradan profili düzenle var..orda resim ekleme yerini bulursun.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Levent abi kusura bakma. hala resimi yüksleyemedim IInci seans açılışı ile sat sinyalinde. endeks çarşamöba 16:30 dan beri satda, vobExclusivelyKARA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi buraya resimi nasıl yükleyecem .arıyorum bulamıyorumnMoney=Power=Respect
Yorum
-
Yorum
-
Abi kendi resmimi değil. endeksin ekgyo grafik resmi ni demek istedim.leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan senin şu sinyal grafiğin vardı ya..onu bi endeks için bide EKGYO için koyabilirmisin?Money=Power=Respect
Yorum
-
haa..www.hizliresim.com..önce buraya yükle..sonra linkini buraya yapıştıracaksın..ExclusivelyKARA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi kendi resmimi değil. endeksin ekgyo grafik resmi ni demek istedim.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
[IMG]leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaa..www.hizliresim.com..önce buraya yükle..sonra linkini buraya yapıştıracaksın..
[/IMG]
Money=Power=Respect
Yorum
-
[IMG]leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaa..www.hizliresim.com..önce buraya yükle..sonra linkini buraya yapıştıracaksın..
[/IMG]
Money=Power=Respect
Yorum
-
la arkadaş eski ekip toplanıyor yoksa para sayma kmakinaları 5 er tane mi sizdeTIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a nasılsınız bakem görüşmeyeli?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
erhan a twitte poritino keyde boy gösteriyor dedim uçarak koştu geldi
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yok bizde sadece kutu vareren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla arkadaş eski ekip toplanıyor yoksa para sayma kmakinaları 5 er tane mi sizde
yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
Yorum