Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
hasan akşam bi twit atalım..şu varantçıları buraya çağıralım..
VARANT cılar olmayınca ben vob a takılıyorum güzel olur...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
leventaslan kardeş hele birde hacıdimitri bir gelse buraya değmeyin keygime eğim e mesaj attım zaten dertleşelim diye ....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
aaa..egim geliormu.?
hacı gelmez yaa..kendi forumunu bile kapattı..sevmiyor buraları..ama bi şenlik çıkartırız burdan eren..:-))
ara sıra okuduğunu ne o diyo bana vole mi vurdun görünmüyordun diyor ..
şunuda söyleyim..burada Egelii ve Mehmet Kirsoy var..onlarıda takip edin.. vobla ilgileniyorsunuz sonuçta..
anlıkta ikiside çok iyidir..
experide unutmayın..
Kuzu yu söylememe gerek yok zaten..:-)
topik senin..:-)
biz misafiriz..akşam bi twit atalım..gündüzleri burada takılırız..
eski yuvamız burası.
üyelik konusunda sıkıntı çeken olursa bilgim olsun
yardımcı oluruz
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
selam VIX..
VOB da elimize verdilerdi ya..bi süre sadece hisselerde takıldım..ordan epey bi bitlendim..şimdi tekrar meydandayız işte..:-))
selam bu arada.
APDS 230 ,000 e dayandı ya laa...bi tarafın ebesi feci gitti...bizimki olmasa bari..biz o hakkımızı kullandık..
VOB pozlarını bu sefer kendinide parçalasa kapattıramaz bana..
bu vadede 83,700-83800...nisan vadede 83,650 ler duruyor...2400 puan karda bakiyede duruyor..
hadi bakayım...bi kere zükersin beni..bi daha hayatta virmem ula sana..:-)))
Yorum