Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sosyal medyada okuduğum bir kardeşimiz paylaşmış ......
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
eren@ ben hiç sanmıyorum tam tersi olacak geliyor bana da...
ben de renklensin topiğimiz diye aattım benim radar ne derse o gerisi hikaye şimdilik yukarı gidecem dedi bende eyvallah dedim dünde yazmıştım levent e ... dönerse bende dönerim
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
bir rivayete göre evet düşecek ama şimdi değil
MB faiz artırdığında BORSA hep düşmüş, peki piyasa şimdi neyi bekliyor sizce ? alıcı olmadan enayimi öncelikle milleti inandırsınlar yükseleceğine
eren@ benim o grafik vs. tarzı şeylerden anladığım hiç yok tamamen hissiyatlerimden öyle konuşuyorum, inaşallah düşürmezler...
o halde bir dost tavsiyesi inşaallah la maşallah la bu işler zor bak ne güzel yazmış >>> "Ky" dostu diye bişi yoktur. Gereğince hareket edilirse herkesle dost olunur... Ky dostu görünenlerin postuna bakmak lazım.
güzel bir soru .....
sana senden başka yardım cı olabilecek biri henüz yok bu söz hepimiz için senin şahsına söylen miş bişi değil yanlış anlama lütfen
leventaslan bey ilgilenirmisin bilemiyorum iki çizgi düşün birisi yeşil diğeri kırmızı ...
yeşil çizgi kırmızıyı aşağıya doğru geçtiğinde 15/01/2014 saat 12,00 civarı fiat 83,600 ben bu duruma sat dedim ..
şua an da 20/01/2014 saat 14,00 civarı fiat 81,000 yukarda söz ettiğim yeşil hani kırmızıyı aşağıya kesmişti ya şim di tam tersi aşağıdan yukarıya doğru keserek kırmzının üzerine çıktı ben buna al yani long poz diyorum bakalım nere kadar gider ....
saat 14,50 civarların da yazıyı paylaşmışım şimdilik sıkıntı yok
ne yaparlarsa yapsınlar aslı..
bu merkez bankası işi çok abartıldı..bildiğin yolda beklemek lazım..
korku dağları sardı..buna göre hareket etmek yeterli..
bu politika faizinin ne olduğunu daha önce anlattım..kime yarıyor..kimin işine yarıyor o önemli.
Yorum