İZMİRLİ_HOCA' nın VİRANESİ....
Collapse
X
-
-
Yorum
-
-
Badem kırıyormusunuz arkadaşlar, çay keyfi güzel mi ?.İşin kötüsü, kötü günlerin gelecek olması..
Eller tetikte olalım.. asla affetmeyelim..
Yorum
-

Yuvarlak içindeKİ 1 rakamı ile gösterilen Paralel çizgiler arasındaki, Endeks, son fazı olan , yukarı, fakat ASLA ÜST PARALEL ÇİZGİYE VARMAYACAK bir noktaya kadar yükselecektir.
Buna Borsa dilinde "ölü kedi" sıçraması denir..
Sonrasında Borsa, gerçek hainliğini gösterecek ve Paralel çizgilerin altına , henüz bilinmeyen bir noktaya kadar DÜŞECEKTİR.
Yorum
-
kırdım bitti 5bin puanizmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBadem kırıyormusunuz arkadaşlar, çay keyfi güzel mi ?.
bekliyem bakalım ölü kediyi
daha haftlık sat vercek aylık sat vercek
Yorum
-
Sayın hocam elinize sağlık.. Ben grafiklerin yabancısıyım lütfen beni mazur görün🙏 siz bistte 1170-1190 arası tepki sonrası çöküş bekliyorsunuz dimi..izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yuvarlak içindeKİ 1 rakamı ile gösterilen Paralel çizgiler arasındaki, Endeks, son fazı olan , yukarı, fakat ASLA ÜST PARALEL ÇİZGİYE VARMAYACAK bir noktaya kadar yükselecektir.
Buna Borsa dilinde "ölü kedi" sıçraması denir..
Sonrasında Borsa, gerçek hainliğini gösterecek ve Paralel çizgilerin altına , henüz bilinmeyen bir noktaya kadar DÜŞECEKTİR.
Yorum
-
Sn. Cabbar , daha fazlası yatırım tavsiyesi olur ki, malum YASAK..henüz bilinmeyen bir noktaya kadar DÜŞECEKTİR.
Yorum
-

Önümüzdeki haftanın çok KRİTİK olduğunu görüyoruz.
Bu formasyon, çok büyük bir olasılıkla, 118-122 bin aralığına kadar yapacağı ölü kedi zıplamasını müteakip, ülkenin koşullarına ve idarenin kalitesine uygun olarak yoluna devam edecektir.
Umudumuz, bizlerin yanılarak, bu formasyonun , tecrübelerimiz dışında hareket etmesidir.
Grafiği, dolar bazlı olması nedeni ile, ya dolar yükselecek ya borsa düşecek, yada beraber bu öngörüde hareket edecek şeklinde okuyoruz.
ÖNEMLİ NOT: Böyle durumlarda ölü kedi sıçraması çok zayıf da kalabilir.
Yorum
-
-
-
Dünyanın hiç bir ülkesinde ,
bir siyasinin
"yapamadım, başaramadım , tamam buraya kadar"
dediği pek görülmemiştir.
Ama bu cesaret gösteremeyenlerin hepsi,
bedelini çok ağır ödemiştir..
Tarih bunu yazar..
Yorum
-
Sayın İzmirli hocam, bedeli maalesef hep bizler ödüyoruz ve ödeyeceğiz. Bu mafya çetesi çalıp çırptıkları ile en fazla kaçıp gidecekler dünyanın başka bir köşesine.izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünyanın hiç bir ülkesinde ,
bir siyasinin
"yapamadım, başaramadım , tamam buraya kadar"
dediği pek görülmemiştir.
Ama bu cesaret gösteremeyenlerin hepsi,
bedelini çok ağır ödemiştir..
Tarih bunu yazar..ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
Asıl suçlunun kim olduğunu daha önce belirtmiştik..saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın İzmirli hocam, bedeli maalesef hep bizler ödüyoruz ve ödeyeceğiz. Bu mafya çetesi çalıp çırptıkları ile en fazla kaçıp gidecekler dünyanın başka bir köşesine.
"ölüler mezardan çıkıp oy kullanmalı"
diyenin ve de ona "ne istedin de vermedik" diyenler, ve cennetteki "huri"
için bu dünyada, bunların kölesi ve kılı olanlar,
bu bedeli en ağırından ödeyeceklerdir.
Bedel ödememek için uzaya çıkmalarından başka çare yoktur..

HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR.
Türk halkı bunu anlaşılan zor yoldan öğrenecek..
Ya da öğrenemiyecek ve heba olup gidecek..
Yorum
-
Tepki ihtimali kalktımı sizce sayın hocam?izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAsıl suçlunun kim olduğunu daha önce belirtmiştik..
"ölüler mezardan çıkıp oy kullanmalı"
diyenin ve de ona "ne istedin de vermedik" diyenler, ve cennetteki "huri"
için bu dünyada, bunların kölesi ve kılı olanlar,
bu bedeli en ağırından ödeyeceklerdir.
Bedel ödememek için uzaya çıkmalarından başka çare yoktur..

HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR.
Türk halkı bunu anlaşılan zor yoldan öğrenecek..
Ya da öğrenemiyecek ve heba olup gidecek..
Yorum

Yorum