Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
27 senedir büyük gayretlerle geliştirdiğimiz finansal piyasaları, Gezi Olaylarını okuyamayanların, ne hallere düşürdüğünün aynasıdır, aşağıdaki grafik .
Burada yayınladığım grafiklerden, etkilenip zarar eden arkadaşlar, tepkilerini burada bildirirlerse, bu topikde yazmayı bırakabilirim.
Saygılar..
sayın hocam yorumlarınız bence az kalıyor. mühendisim, grafiklerinizi anlamak için baya zorlanıyorum. ben zannetmiyorum ki buraya bakıp gidip hisse alacak biri olsun. zaten endeks ve dolar grafiği veriyorsunuz. bunlar öngörü ... olasılık... ayrıca beleş
sayın hocam yorumlarınız bence az kalıyor. mühendisim, grafiklerinizi anlamak için baya zorlanıyorum. ben zannetmiyorum ki buraya bakıp gidip hisse alacak biri olsun. zaten endeks ve dolar grafiği veriyorsunuz. bunlar öngörü ... olasılık... ayrıca beleş
saygılar...
1-globali bütun argümanlarıyla analiz( ekonomik, politik) (en zoru)
Yorum