Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ALTIN pozisyonu taşıyanların, bir kısmını PLATİN e kaydırmalarının çok iyi bir DENGELEME unsuru olacağını söylüyorum. Platinin çıkış fiyatını da 444 tl /gram olarak tesbit ediyorum.
Hocam GARAN için dolar grafiğiniz geçmiş sayfalarda mevcut ve takip ediyoruz trend aşağı kırıldı ve hızla aşağı süzülemeye devam ediyor 1.28$ dayız. Zahmet olmazsa GARAN için birde TL grafiği ekleyebilir misiniz? Teşekkürler
Hocam GARAN için dolar grafiğiniz geçmiş sayfalarda mevcut ve takip ediyoruz trend aşağı kırıldı ve hızla aşağı süzülemeye devam ediyor 1.28$ dayız. Zahmet olmazsa GARAN için birde TL grafiği ekleyebilir misiniz? Teşekkürler
Trend'e nereden baktığın önemli, Kimine göre felaketin başı, kimine göre, evvelden her seferinde olduğu gibi, tam bir fırsat..
TL nin çok değersizleşmesi nedeni ile, değer ölçüm aracı olmaktan çıkması, Senetlerin $ veya € a göre ile grafiklenmesini mecbur kılıyor.
Bencede doğrusu, $ veya € olmalı.
Dünya, siyasi konjontür nedeni ile, verdiğimiz faize dönüp bakmıyor bile. Bu nedenle Faiz artırmak, sadece, lokallere zarar verdiğinden,
Faiz değişkeni de bir değer ölçüm aracı olmaktan çıktı..( Grafiklerin, likid fon ederi de anlamsız yani..))
Yorum