Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abi şu brisaya bir bakıver. hacim gelse kopcak gibi duruyor :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
ben yazıyom yazdığımı ben okuyom ben delimiğim :::))))))))))))))
Mevlana der ki;
3 kere indim madenlere iş gereği. Toplamda 10 saat geçirdim 100 metrede. Bir süre sonra ne hissediliyor biliyor musun, artık ışık, güneş, lamba vs. aydınlatma aracı arıyorsun, artık çıkayım diyorsun. Kulikara binip yerüstüne çıkarken, yanından diğerleri yeraltına iniyor, gözlerde hiçbir his yok, duygu yok, umut yok, sadece evdeki bekleyeni düşünüyor o gözler.
Yerüstüne çıkınca süpermen gibi de hiçbir şey olmamış gibi hayat yok, ışık yüzüne çarpıyor, gözlerin sulanıyor, oksijen ciğerlerini doldururken, halsizleşiyorsun. Hayat normale döndüğünde senin için, vardiyaya gelen personelde hayat eskisine dönmüyor işte.
En acı tarafı ne biliyor musun, böyle edebiyat yapıyorum ya yukardaki gibi, ben sadece teknik gezi için ziyaret yapmıştım, yeraltında ekmek parası için çalışanlar neler hissetmiştir tasavvur edemiyorum, o yüzden susmak lazım artık.
Bak ne diyeyim bir de, madenden çıkanlar; madene girenlere 'Allah kurtarsın' diyor, artık anlamışsındır.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum