Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11992

kaplmn 3.40 oda istekli sanki.
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11992

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      mrshl ile ilgili bir plan vardı .

43.30 43.60gibi birşeyeler bulamadın o planı.

48.80 ne vurmuş geri gelmiş.
      msrhl 43.70
      dün sinyali çaktık daha ne yapalım abim anlayan takip eden malı götürür ::))))))
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11992

Tarih, gelecek için kavga verip, yitmiş bile olsa, insanlık için vuruşanları hiç unutmaz.
        Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
          Kıdemli
          • 06 Eylül 2008
          • 4782

alka
          garfa

birşey olurmu ..
          alka 1.51 :)
          alka 1.55 sabah sabah %9 daha ne olsun abim...
          canının sağlığı olsun ellerin dert görmesin,,,
          “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 23828

nerde radyolog abiii yok yazdım ceza kesecem :))

günaydın arkadaşlar

geldim güko yakalandın
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
              Kıdemli
              • 06 Eylül 2008
              • 4782

işler birikmiş,
              çıkmam gerekiyor,
              müsaadenizle,,,
              güzel olsun,
              bereket olsun...

Yorum

• levent martı
                Kıdemli
                • 06 Eylül 2008
                • 4782

vesbe 305

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11992

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  işler birikmiş,
                  çıkmam gerekiyor,
                  müsaadenizle,,,
                  güzel olsun,
                  bereket olsun...
                  işlerinde kolaylık versin allah.
                  biz buradayız tez gelesin abim.
                  Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11992

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    günaydın arkadaşlar

geldim güko yakalandın
                    çaylar simitler senden cezalısın abi.
                    bir daha olmasın
                    Mevlana der ki;

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

çaylar simitler senden cezalısın abi.
                      bir daha olmasın
                      simit de pahallandı bi simit deyip geçmemek lazım lüks oldu
                      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23828

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        simit de pahallandı bi simit deyip geçmemek lazım lüks oldu

simitçiler akıllı telefon alıp susam borsasını takip ediyolarmış

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

karsn da ihlasçılardan oldu:( ne uyuz bi otomotiv sektörü...sanırsın ki oyuncak araba yapıyor pehh
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11992

sonme snpam geldiler....
                            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11992

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Alcatel lucent teletas telekomunikasyon a.s. / alctl [alctl] genel kurul toplantisi cagrisi 26.11.2013 11:05:58

genel kurul toplantisi cagrisi
                              ---------------------------------------------------------------------------------------------

adres organize sanayi bolgesi 2.cadde no:17/1 34776 umraniye / istanbul
                              telefon 216 - 4207500
                              faks 216 - 4207543
                              yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi telefon 216 - 5792244
                              yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi faks 216 - 3649697
                              yapilan aciklama guncelleme mi? Hayir
                              yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? Hayir
                              ozet bilgi olagan genel kurul ilani

---------------------------------------------------------------------------------------------

karar tarihi 25.11.2013
                              genel kurul turu olagan
                              hesap donemi baslangic tarihi 01.01.2012
                              hesap donemi bitis tarihi 31.12.2012
                              tarihi ve saati 25.12.2013 10:00
                              adresi organize sanayi bolgesi 2. Cad. No:17/1 umraniye 34776 istanbul
                              gundem gundem

1. Acilis ve yoklama.

2. Sirket anasozlesmesinin 18.maddesi uyarinca olagan genel kurul baskanlik divani?nin olusturulmasi ve genel kurul tutanaginin imzalanmasi icin baskanlik divani?na yetki verilmesi,

3. 2012 yilina iliskin yonetim kurulu ve denetim kurulu raporlarinin okunmasi ve muzakeresi,

4. 2012 yilina iliskin bagimsiz dis denetim sirketi raporunun ozet olarak okunmasi ve muzakeresi,

5. 2012 yili bilanco ve kar zarar hesaplarinin okunmasi, muzakeresi ve tasdiki,

6. Yonetim ve denetim kurulu uyelerinin 2012 faaliyet hesaplarindan dolayi ayri ayri ibra edilmeleri hakkinda karar alinmasi,

7. Yil icinde yonetim kurulu uyeliginden ayrilmis olan paul eugene francis werne`nin yerine atanmis olan joseph kisrwani`nin yonetim kurulu uyeliginin onaya sunulmasi ve istifa etmis uyenin ibra edilmesi.

8. Temettu dagitimi konusunda yonetim kurulu onerisinin gorusulerek karara baglanmasi.

9. Gelecek yillardaki kar dagitim politikasi konusunda ortaklara bilgi verilmesi.

10. Bilgilendirme politikasi hakkinda ortaklara bilgi verilmesi,

11. Yonetim kurulu uyelerinin secimi,

12. Yonetim kurulu uyelerinin ve ust duzey yoneticilerin ucretlendirme esaslarina iliskin ucret politikasi hakkinda ortaklara bilgi sunulmasi,

13. Yonetim kurulu tarafindan sermaye piyasasi kurulu listesinden secilerek onerilen guney bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s.?nin 2013 yili icin bagimsiz dis denetim sirketi olarak oylanarak onanmasi ,

14. 2012 yil sonu itibariyle sirketin vermis oldugu teminat, rehin ve ipotekler, ve bunlar sebebiyle karsilasilacak muhtemel yukumlulukler ve bu yukumlulukler sebebiyle elde edilmis olunan gelir veya menfaatler hakkinda genel kurul?a bilgi verilmesi,

15. 2012 yili icinde yapilan bagis ve yardimlar konusunda genel kurul?a bilgi verilmesi,

16. 2012 yili icinde iliskili taraflarla yapilan ticari islemler konusunda genel kurul?a bilgi verilmesi,

17. Yonetim kurulu tarafindan ilgili yonetmelige uygun olarak hazirlanan genel kurul calisma esas ve usullerine iliskin genel kurul yonerge teklifinin muzakeresi ve onaylanmasi,

18. Yonetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yonetim kurulu uyelerinin, ust duzey yoneticilerin ve bunlarin es ve ikinci dereceye kadar kan ve sihri yakinlarinin, sirket veya bagli ortakliklari ile cikar catismasina neden olabilecek nitelikte islem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hakkinda konusunda genel kurul?a bilgi verilmesi.

19. Yonetim kurulu uyelerine, sirketin faaliyet konusuna giren isleri bizzat veya baskalari adina yapmalari, bu tur isleri yapan sirketlere ortak olabilmeleri ve diger islemleri yapabilmeleri hususunda turk ticaret kanunu`nun 395. Ve 396. Maddeleri uyarinca izin verilmesi,

20. Dilekler ve kapanis.

Karar verilmistir.
                              Gundem maddeleri arasinda ticari unvana iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Hayir|
                              Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23828

ufaktan azar azar ALTIN FONU alsakmı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information