işlerin yoğunluğu nedeniyele bugün sizlere fazla iştirak edemedim.
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
canın sağolsun abim,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlerin yoğunluğu nedeniyele bugün sizlere fazla iştirak edemedim.
gönüller bir olsun, düşünmen yeter,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
mrshl ile ilgili bir plan vardı .
43.30 43.60gibi birşeyeler bulamadın o planı.
48.80 ne vurmuş geri gelmiş.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
iyi akşamlar..Mevlana der ki;
Yorum
-
356 aldımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster361
356 ve 353 te aporttayım
gerçi alamadık ama olsun

hayırlııs bakalımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
teşekkür ederim,
cümleten hayırlı akşamlar,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
ee burdayim ben sen nerdesin.:dradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergece senasında yok olanları ne yapalım levent hocam
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
PARA analiz Yazdı.
26 Kasım 2013 08:00:40 EET
Hisse alım satımları, yeni projeler, finansman gelişmeleri, sermaye artırımları, bilançolar.. Borsa İstanbul şirketlerinden son haberler!
ADANA, ADBGR, ADNAC: Şirket, %40 oranında iştirak ettiği Oyak Beton’un bedelli sermaye artırımına, son dönemde satışlardaki bölgesel farklılaşma, Oyak Beton'un tedarikçi olarak yer alabileceği büyük projelerin Akdeniz Bölgesi dışında gerçekleşmesi, Oyak Beton satışlarının nispi payının Akdeniz Bölgesi dışında büyümesi sebebiyle katılmama kararı aldı.
AKFEN: Şirket, hisse geri alım programı çerçevesinde 22.11.2013 tarihinde 4,29 – 4,34 TL fiyat aralığından toplam 149.735 adet AKFEN hissesi satın aldı.
ALCTL: Şirket 2012 yılı olağan genel kurul toplantısını 25.12.2013 tarihinde yapacak.
ANACM, SISE: Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarından Ruscam Glass Packaging Holding LLC ve Ruscam Kuban LLC şirketlerinin HSBC Bank Plc.'den sırasıyla 38.500.000 USD ve 31.500.000 USD eşdeğeri tutarında Ruble kredi alınmasını temin etmek amacıyla 3 yıl vadeli kredi için Şirket ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin müşterek ve müteselsilen garantör oldu.
ASLAN, BOLUC: Şirketler, %20’şer oranda iştirak ettikleri Oyak Beton’un yapacağı 30.528.000 TL bedelli sermaye artırımına ayrı ayrı 10.176.000 TL tutarla katılma kararı aldı.
AYGAZ: Şirket, Ankara ve Kocaeli’deki LPG depolama lisanslarının iptal edildiğini, lisansların yenilenmesi için yeniden başvuru yapılacağını, bu durumun şirket faaliyetleri üzerinde önemli bir etki yapmayacağını açıkladı.
DENGE: Recep Ali Keydal’ın Şirket’te sahip olduğu ve Borsa'da işlem görmeyen 62.250 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı paylar ile 437.750 TL nominal değerli B Grubu payların borsa dışında Ömer Er'e devrine ilişkin işlem iptal edildi.
DENTA: Şirket paylarının Borsa İstanbul kotundan çıkarılması kararı Genel Kurul’ca onaylandı.
DNZYO: Şirketin GYO’ya dönüşümünün görüşüleceği olağanüstü genel kurul toplantısı 20.12.2013 tarihinde yapılacak.
ECILC: Maliye Bakanlığı’nın Şirket aleyhine verdiği toplam 18,2 milyon TL tutarındaki vergi ve ziyaı cezasının reddi Danıştay tarafından da onaylandı ve dava şirket lehine sonuçlandı.
EREGL: Şirket, işçi sendikası ile 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 02.12.2013 tarihinde
başlayacağını açıkladı.
GLBMD: AZ International Holdings S.A., Şirketteki payının %5’den %10’a çıktığını duyurdu.
HLGYO: Halk GYO Eskişehir'de portföyünde bulunan 9 bin 811 metrekare arsaya konutlardan oluşan kule dikecek. (Sabah)
ICGYH: Yönetim Kurulu, Genpower Jenaratör’ün %92,1 oranındaki payının ve Polisaç Metal, İzpol Metal, Pırıl Metal paylarının tamamının devralınmasını Genel Kurul’un onayına sunacak.
LTHOL: Şirket, Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birleşme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
MARTI: Şirket, 2013/06 döneminde -13.139.118 TL net dönem zararı açıkladı.
POLHO: Şark Mensucat mülkiyetinde bulunan 8.588.221 adet POLHO payları için Fortune Capital ile beher hisse değeri 2,30 TL’den 31.12.2013 tarihine kadar satın alma opsiyonu tanıyan kesin süreli anlaşma yapıldı.
ROYAL: Şirket, 2013/09 döneminde 14.101.826 TL net dönem karı elde etti.
RYSAS: Trabzon Beşikdüzü İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 9.854,63 m2 arsa alanı ve 1.680 m2
depolama alanı olan gayrimenkulünü 885.000 TL bedelle sattı ve -24.568 TL satış zararı elde etti.
SELGD: Şirket, 2013/09 döneminde -167.766 TL net dönem zararı açıkladı.
THYAO: Rekabet koşullarını gerekçe gösteren Alman havayolu şirketi Lufthansa, Türk Hava Yolları ile işbirliğini sınırlandırma kararı aldı. (Deutsche Welle)
THYAO: Morgan Stanley, Şirket için fiyat hedefini 8,50 TL’den 8,60 TL’ye yükseltti. Tavsiyesi: Eşit Ağırlık
TRKCM, SISE: Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarından Automative Glass Alliance Rus ZAO şirketinin HSBC Bank plc.'den 35.000.000 USD eşdeğeri tutarında Ruble kredi alınmasını temin etmek amacıyla 7 yıl vadeli kredi için Şirket ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin müşterek ve müteselsilen garantör olunmasına karar verildi.
UNYEC: Şirket, Oyak Beton’un bedelli sermaye artırımına 10.176.000 TL tutarla katılma kararı aldı.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
26.11.2013 - 08:08
Yılın son günlerine rahat giren piyasalar ilk Şükran Günü tatilini bu perşembe kutlacak. Perşembe günü ABD borsalarında işlem olmayacak. Kısa tatil öncesi açıklanacak veriler ise piyasalar için büyük önem taşıyor. Açıklanacak veriler ülke ekonomisinin gene görünümü hakkında önemli ipuçları verecek. ABD'de bugün, konut başlangıçları, S&P Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi, Conferance Board Tüketici Güven Endeksi ve Richmond FED İmalat Endeksi açıklanacak.
VERİ TRAFİĞİ ENDİŞELENDİRİYOR
Yarın ise dayanıklı mal siparişleriİ, Chicago FED PMI Endeksi, Michigan Üniversitesi Tüketici Güven Endeksi ve haftalık işsizlik maaşı maşvuruları var. Açıklanacak olumlu verilerin FED'e 17-18 Aralık toplantısında yıllık 85 milyar dolarlık varlık alımlarını azaltma kararı alabilmesi için gerkli güveni sağlamasından endişe ediliyor.
DOLARDA DÜŞÜŞ BEKLENİYOR
Bu arada, Perşembe günü ABD piyasalarının kapalı olması dolara satım yönünde müdahalesini sürdüren Merkez Bankası'nın elini güçlendirmesi bekleniyor. Uzmanlar Perşembe günü doların daha hızlı geri çekileceğini öngörüyor.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum