Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11992

bir ileri bir geri bu adam benim sinir sistemim ile oynayıp duruyo radyolog abiiiiiii...

bir reçete yaz bana ::))
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• levent martı
      Kıdemli
      • 06 Eylül 2008
      • 4782

77100 endekste önemli bir yerdir....
      “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
        Kıdemli
        • 06 Eylül 2008
        • 4782

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        SANKO mu demek istediniz
        sarky abi,,,,

Yorum

• levent martı
          Kıdemli
          • 06 Eylül 2008
          • 4782

dgate 209
          noktası belli (yukarıda) geçerse geçer,
          geçemezse
          geri gelir...

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

alctl 324

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11992

BNP Paribas, Türk Telekom için fiyat hedefini 7.07 TL'den 7.05 TL'ye revize etti. BNP Paribas, Türk Telekom için tavsiyesini 'tut' olarak korudu.
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11992

Dr. Yaşar Erdinç tarafından hazırlanan teknik analizde endeksin ay sonu hedefi değerlendirildi..

''Geçen hafta sadece yüzde 0.05’lik artış yapabilen BIST-100 endeksi haftanın son iki gününde yükselişe geçerek 75.638 seviyesinden kapandı. Bu haftaya başlarken ABD ile İran arasındaki anlaşma bütün küresel piyasaları olumlu etkilemiş görünüyor. Özellikle petrolde sert düşüşler var ve Altın da geriliyor. Bu adımın etkisi bugün piyasalarımızda net bir şekilde görülecektir. ABD 10 yıllık faizlerinde Cuma günü gerileme vardı ama bu sabah hafif yukarı gitmiş durumda. Fakat önemle vurgulayalım ki ABD faizlerindeki hafif yukarı hareket, geleceğe dair ekonomilerin canlanması beklentileri ile paraleldir. Hafta içinde ABD’den gelecek veriler önemini koruyacaktır. Perşembe günü tam gün ve Cuma günü yarım gün olmak üzere ABD piyasaları kapalı olacaktır. Perşembe ve Cuma günü veri açıklanmayacak. Ama ABD’de bu hafta konut haftası olup, birçok veri gelecek. Ayrıca Salı günü tüketici güven endeksi önemli olacaktır. Bu arada haftalık işsizlik başvuruları çarşamba günü açıklanacaktır.
                İçeriye dönecek olursak, endeks Cuma günü sağlıklı bir yükseliş yaptı. Bugün tahminen 76.200-76.500 aralığından açılış bekleyebiliriz. 77 bin seviyesinde Fibonacci’Nin yüzde 61.8 direnci var. O seviyede biraz zorlanabilir ama, özellikle petrol fiyatlarındaki düşüş, Türkiye’yi cazip kılacaktır. İran gerginliği sona erdiği için bir süre petrolün aşağı trendde olması beklenebilir. Bu yüzden yabancı kurumlardan Rusya ve Türkiye arasında, Türkiye lehine raporları da görebiliriz. Petroldeki gelişmeler en çok Tüpraş’a yarayacaktır. Bugün Tüpraş’ın fiyatında yüzde 2 üzerinde artış görebiliriz. Endeks için geçen hafta 74 binde destek oluşmuştu. Bu hafta bu desteğin 75.500 seviyesine oturduğunu görebiliriz. Yatırımcılar pozisyonlarını korumaya devam edebilirler. Yeni alım düşünenler ise açılıştan sonra olası gerilemelerde alım düşünebilirler. Her ne kadar ortam olumlu olsa da, alım yaparken olası olumsuz haberlere karşı stop seviyesi de belirlenmelidir. Bu sabah ABD vadelileri yüzde 0.26 yukarıda bulunurken, gelişmekte olan ülkelerin neredeyse tamamı artıda bulunuyor. Oluşan olumlu siyasi hava endeksi bu ay sonuna kadar yeniden 78.500-80.500 aralığına kadar taşıyabilir.''
                Dr. Yaşar Erdinç
                Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23828

GUBRF varmıydı güko
                  DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11992

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    gubrf varmıydı güko
                    he vardi abi ama başka kağitta gösterdiğim sabri onda gösteemdim....:((((((
                    Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

gözde 620
                      624 ve 634 belirler durumunu,,,

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23828

Jp morgan turkiye'de bankacilik ve telekom sektorunu tercih ediyor (1)

jp morgan tarafindan yayinlanan 2014 yili yatirim fikirleri
                        raporunda turkiye'ye iliskin degerlendirmelere yer verildi.
                        Turkiye'de bankacilik ve telekom sektorunu tercih ettigini
                        belirten kurumun raporunda soyle denildi:

"mikro duzeyde yatirimlar

turkiye buyuk gelismekte olan piyasalarda 5 kirilgan ulkeden
                        birisi ve bu durumda volatilitenin yuksek oldugu para birimi
                        ile buyuk cari islemler acigi etkili oluyor. Ancak turkiye'de
                        karliligi yuksek sirketler, olumlu nufus kosullari -ki bu acinda
                        turkiye'ninki kadar hizli buyuyen bir nufus yapisi gosteren
                        ulke yok-, guclu bir buyume gecmisi gibi olumlu unsurlar var.
                        Ayrica turkiye'nin ihracatinda onemli bir paya sahip olan avrupa
                        ekonomisindeki toparlanma da olumlu bir gelisme

buyume gorunumunun gucu

ekonomi yaz doneminde abd'nin canlandirma onlemlerinde geri
                        adim atacagi endiseleri ile yasanan dalgalanmalardan sag
                        cikmayi basardi. Kredi buyumesi iki haneli rakamlarda kalmaya
                        devam etti. Tuketici kredileri yuzde 27 ve ozel sektor kredileri
                        yuzde 33 oraninda artti. Ihracat avrupadaki toparlanmanin da
                        etkisi ile yukselisini surduruyor.

Turkiye'de risklerin en basinda cari acik riski yer aliyor.
                        Ozellikle altin islemleri haric tutuldugunda cari acikta
                        bu yil yasanan toparlanma bize umut veriyor. Turkiye ayrica
                        fed'in geri adimlarina da bagimli.

Turkiye'deki hisse tercihlerimize bankacilik ve telekom
                        hisseleri onculuk ediyor. Bankacilik alaninda ilk tercih
                        siralamasinda halk bank, vakifbank ve yapi kredi geliyor.
                        Telekom sektorunde turkcell porfoyde yer almaya devam
                        ediyor. En cok tercih edilen hisseler arasinda koza altin'i da
                        tutmaya devam ediyoruz.

Kacinilmasi gereken hisseler olarak pahali olduklarini
                        dusundugumuz akbank, anadolu efes ve petkim yer aliyor

en cok tercih edileneler:

Halkbank halkb overweight
                        koza gold kozal overweight
                        turkcell tcell overweight
                        vakifbank vakbn overweight
                        yapi kredi ykbnk overweight

kacinilacak hisseler:

Akbank underweight
                        anadolous efes notral
                        petkim notral "

-matriks-
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11992

özbalda ne demişti abim...
                            Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                              Kıdemli
                              • 06 Eylül 2008
                              • 4782

gözde 630

Yorum

• bereket
                                Yeni Üye
                                • 17 Aralık 2008
                                • 23

zbal 150
                                154 kısada karar yeri olsada
                                arada 164
                                ve nihayet 175 üzeri olursa
                                yeni birşeyler söylemek lazım gelir,,,

Yorum

Working...