Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
devamı var
ama bu biraz da endeksin yatay ve yukarı hareketinden,,,
ama bunlardaki,
esas trend hareketi değil,
herkes yapıyor,
ben de yapayım,
neyim eksik,
düşüncesi birazda,
yoksa gideceği yer belli,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
"Soğuk bir yel esiyordu dört bir yanda
Geldiniz dünyaya bir gün, minnacıktınız
Üşüyordunuz ve çırılçıplaktınız
Sonra bir kadın sardıydı sizi kundağa
Ne çağıran vardı sizi ne görmek isteyen
Kimsede çıkmamıştı arabayla aramaya sizi
Yoktu burada tek kişi sizi tanıyan
Sonra bir adam tuttu güzel bir havada elinizden
Hiçbir borcu yok size dünyanın
Gitmek isterseniz paçanızdan kimse tutmaz
Birçok insan sizi hiç umursamazken
Ne çok çocuk ağlayacak ardınızdan
Soğuk bir yelin estiği bu dünyadan
Göçüp gideceksiniz bir gün
Hepiniz kırık dökük
Anlarsınız ne kadar severmişsiniz dünyayı
İki avuç toprak üzerinize dökülürken"
Brecht
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
kap : Hateks hatay tekstil isletmeleri a.s. / hatek [] ozel durum aciklamasi (genel) 22.11.2013 15:22:14
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Yenisehir mahallesi maresal fevzi cakmak cad. Cinar apt. A blok daire : 13 iskenderun-hatay
telefon ve faks no. : 0326 451 24 00 / 0326 451 24 09
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0326 451 24 00 / 0326 451 24 09
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Sirketimiz istiraki hatfil a.s.ye ait gecmis yillardan kar dagitimi
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimizin % 49 oranla istiraki oldugu hatfil tekstil isletmeleri a.s. 22.11.2013 tarihli olaganustu genel kurul toplantisinda 2008,2009 ve 2010 yili dagitilmamis karlarindan brut 1.800.000-tl 28 kasim 2013 tarihine kadar dagitilmasi hususunda karar almistir. % 49 istirak oranina karsilik gelen 882.000-tl soz konusu tarihe kadar odenecektir.
Yorum