ifevadaki kavat mallar elinde bekliyor,alternatif al ver modunda,global ufaktan toplamaya devam ediyor,haftalığı kıramadığı için beklemeye devam
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
güko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizmdc değer mi?değermiş miş mişlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersngyo %2.8
izmdc%2.9
mrtgg %1.7
ykgyo%1.4
saol abim...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelimdekileden satıp da alamadıklarımdan biri bu hisse
yeni bir programı hakediyor sanıyorum.
teşekkür ederim.

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tarama listelerimden biri,
tkfen 445 üzeri 456 hedefler,
456 üzeri kaldıkça
(ara dirençler 465-470)
492-5 hedefleyebilir,,,
tupras%2.5levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersngyo %2.8
izmdc%2.9
mrtgg %1.7
ykgyo%1.4“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
74334
endeks burdan döndü dermisiniz,
-demem,
şartlarım var,yazmıştım
-peki ozaman hedef nersi olur,
acele etme,
dereyi görelim,
zaten paçalar her daim sıvanmış hazır bizde,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşbakan'dan Trabzonspor'a büyük müjde!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili konuşması sırasında Trabzonspor'a da büyük bir müjde verdi.
+-20 Kasım 2013 | 13:53
Sonraki Haber »
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bordo-mavili camiaya müjdeyi dün AK Parti'nin grup toplantısında verdi
Müthiş stat geliyor!Erdoğan, Akyazı'da yapılacak müthiş stadyum için Cumartesi günü temel atma töreni düzenleneceğini duyurdu. 40 bin kişilik stat projesinin yanı sıra voleybol, basketbol, tenis tesisleri ve kamp merkezleri de proje kapsamında
Trabzonlular'ın uzun süredir yapılmasını beklediği Akyazı Projesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeli haber geldi...
Başbakan Erdoğan, dün AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı konuşmada, projenin temelinin 23 Kasım Cumartesi günü kendisinin de katılımıyla yapılacağını açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Hafta sonu Trabzon'da olacağız. Trabzonspor'un Akyazı'daki stadının temel atma törenine katılacağız. Çünkü çok uzun zamandır dolgu yapılıyordu. Artık temel atma işlemini gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.
İKİ YILLIK ÇALIŞMA
Akyazı'daki stat projesi için dolgu işlemleri Ekim 2011'de başlamıştı. Temel atma töreninin yapılacağı haberi, bordo-mavili camiada büyük sevinçle karşılandı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun törenden sonra Başbakan Erdoğan ile özel bir görüşme yapması bekleniyor.
40 BİN KİŞİLİK STAT
800 bin metrekarelik deniz doldurularak hayata geçirilecek proje kapsamında Trabzonpor için 40 bin kişilik stat inşa edilecek. Futbol, tenis, voleybol ve basketbol sahaları da olacak. Bunların yanı sıra kamp eğitim merkezi, otel ve fuar alanı da proje içerisinde yer alacak
Sabah
iyi de
kimin parası bu?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi de
kimin parası bu?
aynen
vergilerimizin nerelere hesapsızca,fütursuzca harcandığına bir bakın hele
neymiş,stat yaptıracakmış ookul yaptır,hastane yaptır,alt yapı ya harca
olmazzz neden yawww çünkü milletimiz satdı sever maça gider bağırır çığırır sana alkış tutar
YAZIK BU ÜLKEYE AMA BU HALE GETİRENLERDE YAPTIĞIMIZ SEÇİMLERLE BİZLERİZDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen
olmazzz neden yawww çünkü milletimiz satdı sever maça gider bağırır çığırır sana alkış tutar
YAZIK BU ÜLKEYE AMA BU HALE GETİRENLERDE YAPTIĞIMIZ SEÇİMLERLE BİZLERİZ
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen
YAZIK BU ÜLKEYE AMA BU HALE GETİRENLERDE YAPTIĞIMIZ SEÇİMLERLE BİZLERİZ

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abim bunu bana sorma ben çok iyi biliyorum kayitsiz şartsiz teslim olmuş yurdum insanina sorlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi de
kimin parası bu?
belki buraya gelirde okurlar diye büyük yazdim
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Bu memlekette her sorun bitmiş gibi en yüce makamlar ahmet kayayı tartışıyor vede benim insanım o yüce makamlarda bulunan insanları takdir ediyorsa benim diyecek hiç bir şeyim yok.
asgari ücret alan adamlar halinden memnunsa
aylık 7-8 lira geliri olan adam halinden hayli hayli memnundurr banane ahmet kayadan .
ahmey kaya al nerene dayarsan daya der çıkarım kenara keyfime bakarım..:
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
benim hissenin speğine gelsin...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
2001 yılında ortalama 1 lira,
2002 yılında 1,48 lira,
2003 yılında 1,80 lira,
2004 yılında 1,98 lira,
2005 yılında 2,55 lira,
2006 yılında 2,79 lira,
2007 yılında 2,89 lira öderken, fiyatlar
2008 yılında 3,21 lira seviyesine çıktı.
2009 yılında ortalama 3,15 lira olan benzinin litre fiyatı,
2010 yılında 3,68
2015 yılında 4.80 olmuş kaç kat artmış benziiin
senin maaşın kaç kat artmışş
birde üstelik enflasyon düşmüşşş diyolar...
milletin sırtına bin miş gidiyolarr
uyu benim saf milletim uyuuuuu
bana hiç zoru yok....Mevlana der ki;
Yorum
-
yav abim beni nerden bulaştırdın akşam akşam siyasete
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum