The Wall Street Journal'a konuşan dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs'tan Ahmet Akarlı 2014 için kur tahminini 2,4'te tuttuklarını belirtirken, 2015 yılı içinse kurun 2,5 seviyesine ulaşmasını beklediklerini söyledi
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Perşembe günü ABD senatosunda bir sunum yapacak olan Fed'in başkan adayı Janet Yellen'ın, senatörlerin dikkatini bankanın çifte görevi olarak nitelendirilen maksimum istihdam ve fiyat istikrarına çekmesi bekleniyor.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Janet Yellen ABD Senatosu'nda yapacağı sunumda ABD ekonomisinin 2008 yılındaki krizden bu yana "ciddi şekilde güçlenmiş olsa da" hala yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyecek.
Fed'in başkan adayı Yellen, bugün TSİ 17:00'da ABD Senatosu'nun Bankacılık Komisyonu önünde bir sunum yapacak.
Yapacağı sunumun dün yayınlanan hazırlanmış konuşmasında Yellen, "İyi ilerleme kaydettik, ancak krizde ve resesyonda kaybettiğimizi günü kazanmak için daha fazlasını yapmalıyız" dedi.
Açıklamada Fed'in politikası ile ilgili yeni sinyaller verilmedi. Sunum sırasında Cumhuriyetçilerin muhalefeti ile karşılaşması beklenilen Fed'in aylık 85 milyar dolarlık tahvil alım programı ile ilgili birkaç noktaya değinildi.
Yorum
-
el temiz abi bence mahsuru yok düşebilirradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73400 /500 e kadar bir düzeltme olur mu
ne dersiniz
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bencil olmayınGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterel temiz abi bence mahsuru yok düşebilir
full maldayım
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
malların tavan tavan gider inşallah ne diyim.yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbencil olmayın
full maldayım
düşerken al çıkarken sattttt politikası benimkisi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu ne abim ?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKod:3FLXlT5jK9k
Mevlana der ki;
Yorum
-
Resimdeki GözyaşlarıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne abim ?
Birgün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli ararsın
Bak o zaman resmime
Gör akan o yaşları
Benden sana son kalan
Bir küçük resim şimdi
Cevap veremez ama
Ağlar yalnızlığına
Ve işte arda kalan
Bir avuç anı şimdi
Koyup da bir başına
Bırakıp gittin beni
Sen yalnız değilsin
Biliyorum neredesin
Bu üzerdi beni
Yaşasaydın ve görseydin
Birgün belki hayattan
Geçmişteki günlerden
Bir teselli arasın
Bak o zaman resmime
Gör akan o yaşları“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tarafı olmayan bertaraf olurmuş :::::::::::::::
))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
abim resim açılmamıştı şimdi açıldı ..Mevlana der ki;
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi...bu saatte...işlemler varken...off bu da dinlenir mi??? vayy vay vay...hem de çay ile
teşekkürler....ordan oraya savuruyorsunuz paylaşımlarınızla...
olmaz ki
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73400 /500 e kadar bir düzeltme olur mu
ne dersiniz
düşüncem geçerli
afiyet olsun hanımlar beyler

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
NATASHA BRERETON-FUKUI
ABD Merkez Bankası'nın Eylül'de ülke ekonomisine verdiği sıra dışı desteğe devam kararı gelişen ülkelere kaçınılmaz para politikasında yaşanacak sıkılaştırma için ekstra süre tanıdı.
Morgan Stanley 'nin deyimiyle "Kırılgan Beşli" denen Hindistan, Türkiye, Brezilya, Endonezya ve Güney Afrika'nın Fed'in tahvil alımında azaltmaya gitmesiyle ilgili gerekli önlemleri alıp almadığı konusundaki görüş hala ortada. Analistlere göre sıkılaştırma Aralık'tan sonraki herhangi bir zamanda gelebilir.http://www.wsj.com.tr/article/SB1000...788173112.html“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
duygusal milletiz ya,
o bakımdan,
kırılgan beşli,,,
bir de pis yedili var,,,
Yorum
Yorum