Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bim, ziylan mağazacilik'in yüzde 11,5 payi için 105.4 milyon tl ön ödeme yapacak, kesin ödeme tutari 2013 sonu belirlenecek
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
kap : Borsa istanbul a.s. / [edip] hisse alim satim bildirimi 14.11.2013 10:51:45
sermaye piyasasi kurulu`nun seri: Viii, no:54 sayili tebligi kapsaminda nazim celebi ic ve dis ticaret a.s. Tarafindan borsamiza gonderilen pay alim satim islemlerine iliskin aciklama ilisikte yer almaktadir.
Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap`a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
HAFTALIK: olumsuz,kapanış çizgiler altında,indikatörler belli,
GÜNLÜK:BİR YAKLAŞIM OLSADA HENÜZ OLAN BİTEN KESİNLEŞEN BİR ŞEY YOK,
60DAKİKALIK:buna fazla güven olmasa da,bugünkü çıkış bir tepkimi,trend başlangıcımı henüz belli değil,
beraber izleyelim,
hayırlısı diyelim,
çay içen varsa çay var,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
HAFTALIK: olumsuz,kapanış çizgiler altında,indikatörler belli,
GÜNLÜK:BİR YAKLAŞIM OLSADA HENÜZ OLAN BİTEN KESİNLEŞEN BİR ŞEY YOK,
60DAKİKALIK:buna fazla güven olmasa da,bugünkü çıkış bir tepkimi,trend başlangıcımı henüz belli değil,
beraber izleyelim,
hayırlısı diyelim,
çay içen varsa çay var,,,
çaysız olmaz tabii her daim var...çizgiler olmasa da,anlamasam da çaydan anlarımafiyet olsun.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum