Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • levent martı
    Kıdemli
    • 06 Eylül 2008
    • 4782

72330
    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
      Kıdemli
      • 06 Eylül 2008
      • 4782

72383

Yorum

• levent martı
        Kıdemli
        • 06 Eylül 2008
        • 4782

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        usd bazlı bakarsak
        şu an 34940
        35 025 direncinin gücü???
        beraber göreceğiz...
        usd bazlı hedefi
        35450 civarı,,,
        notlarımıza yazdık...
        bir başka pencereden bakarsak,
        35220 deyiz şu an
        35275ara direnç dermiyiz,
        deriz abi...

Yorum

• levent martı
          Kıdemli
          • 06 Eylül 2008
          • 4782

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          DURDO iiçin plan yapalımmı levent hocam
          az bekleyelim abim,,,

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            505 - 13.11.2013 11:18:53 - GOLDMAN SACHS, TAV HISSELERI ICIN HEDEF FIYATI 17.6 TL`DEN 23.5 TL`YE CIKARDI, AL TAVSIYESINI YINELEDI
            Detay
            abiler enkaya ne demiş abim,,,

Yorum

• levent martı
              Kıdemli
              • 06 Eylül 2008
              • 4782

35 198

Yorum

• levent martı
                Kıdemli
                • 06 Eylül 2008
                • 4782

35240

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11993

abiler enkaya ne demiş abim,,,
                  512 - 13.11.2013 11:21:56 - GOLDMAN SACHS, ENKA INSAAT HISSELERI ICIN AL TAVSIYESINI YINELEDI, HEDEF FIYATI 7.3 TL`DEN 9 TL`YE CIKARDI
                  Detay

bunu demişler abim.
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• levent martı
                    Kıdemli
                    • 06 Eylül 2008
                    • 4782

35 262

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      512 - 13.11.2013 11:21:56 - GOLDMAN SACHS, ENKA INSAAT HISSELERI ICIN AL TAVSIYESINI YINELEDI, HEDEF FIYATI 7.3 TL`DEN 9 TL`YE CIKARDI
                      Detay

bunu demişler abim.
                      ellerine sağlık abim,,,

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

ve 35 274

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

35 299
                          teşekkürler koçum...

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11993

eker Yatırım konu ile ilgili raporunda, Migros için 25.70 TL hedef fiyat ile 'TUT' tavsiyesini koruduklarını belirtti.
                            Raporda şu değerlendirme yapıldı:
                            "Güçlü, Fakat Yine Kur Farkı Darbesi...
                            Migros 3Ç13’de 181 milyon TL net zarar açıkladı. 3Ç12’de ise net zarar 17 milyon TL idi. Açıklanan tutar 212 milyon TL’lik zarar beklentimizin altında olup, piyasa beklentisi olan 172 milyon TL net zarar tutarının ise üzerinde bulunuyor. Net kârdaki yüksek oranlı düşüşün temel nedeni, 3Ç13’de daha da sertleşen, TL’deki değer kaybı olmuştur. Bunun sonucu olarak, Şirket’in, 30 Eylül 2013 itibariyle 1,01 milyar Avro olan kredilerinden kaynaklanan 234 milyon TL’lik kur farkı gideri oluşmuştur. Bununla birlikte, 9A12’deki 117 milyon TL net kâr tutarına kıyasla, 9A13 itibariyle net zarar 307 milyon TL olmuştur.
                            Net satışlar yıllık bazda %9.6 oranında ve çeyreklik bazda %16.3 oranında artarak 2,001 milyon TL’ye ulaşmıştır. Yurtiçi satışlar yıllık bazda %10.2 artış gösterirken, yurtdışı satışlar (3Ç13 itibariyle toplam satışların %5.1’ine denk geliyor) yıllık bazda %3.9 artış göstermiştir. 3Ç13 itibariyle toplam mağaza açılışı 28 olurken, bu rakam 2Ç13’de 60 ve 1Ç13’de 25 idi. 9A13 itibariyle mağaza açılışlarında, MigrosJet mağazaları (küçük boyutlu ve düşük yatırım maliyetli) 63 mağaza ile başı çekmekte olup, Şirket toplamda 113 mağaza açılışı gerçekleştirmiştir. Bu, Migros’un indirim marketi/daha çok fiyat hassasiyetine sahip müşteri segmentindeki büyüme stratejisine paraleldir. Bu segment, düşük yatırım maliyeti gereksinimi ve yüksek müşteri hacmi ile kazançlı bir alan olup, 2011 yılında Şirket’in satışını gerçekleştirdiği iştiraki Şok Marketleri’nin faaliyet gösterdiği segmenttir.
                            Şirket, bir yandan Migros markası altındaki süpermarketlerinde daha müşteri odaklı bir yapı oluşturup aynı zamanda yeni mağaza dizaynı konseptini yerleştirmeye çalışırken, aynı zamanda yüksek marjlı Macro marketlerinin de açılışına devam etti (9A13 itibariyle 6 adet açılış gerçekleşti). 2013 yılında Migros’un toplam mağaza sayısının 1,020 adede ve net satışlarının 7 milyar TL’ye ulaşmasını bekliyoruz.
                            3Ç13’de brüt kâr, yıllık bazda %11.8 ve çeyreklik bazda %14.7 oranında artış göstererek 523 milyon TL’ye yükselmiştir. Satışların maliyeti/Net satışlar rasyosundaki iniş ve çıkışlara paralel brüt kâr
                            3Ç13’de, 3Ç12’deki %25.6 seviyesinden %26.1 seviyesine yükselmiştir. Buna karşın 2Ç13’deki %26.5 seviyesinden gerileme göstermiştir. 9A13 itibariyle brüt kâr marjı yükselişini sürdürerek 9A12’deki %26.2 seviyesinden %26.4 seviyesine yükselmiştir.
                            FVÖK 3Ç13’de, yıllık bazda %16.8 yükselen personel giderleri ve %12.8 yükseliş gösteren kira giderlerindeki artış sonucu operasyonel giderlerin yıllık bazda %12.8 artmasının etkisiyle, brüt kârdaki artış oranının altında kalarak yıllık bazda %7.1 artış gösterdi.
                            Çeşitlilik arz eden iş modeli (indirim mağazası formatında M-jet
                            Migros, yüksek marjlı Macro mağazaları, alışveriş merkezleri ve hipermarketler, yurtdışı açılımı), tutarlı bir şekilde yükselen net satışları (Şok Marketlerinin net satışlarının etkisi göz ardı edildiğinde, 2010 yılından bu yana %10.5 yıllık bileşik büyüme oranı) Migros ile ilgili pozitif olmamızı sağlayan etkenler arasında bulunuyor. Bunun yanında, gelişmiş ülkelere doğru geri çekilme sinyalleri veren uluslararası sermaye hareketlerinin olduğu bir konjonktürde, Euro bazlı yüksek tutarlı kredilerin büyük miktarda kur farkı zararına neden olabilecek olması ise temkinli bir duruş sergilememize neden oluyor.
                            Bu bilgiler ışığında ve açıklanan finansal tablolar dikkate alındığında, tavsiyemizi “TUT” olarak ve hedef fiyatımızı 25.70 TL olarak koruyoruz."
                            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• levent martı
                              Kıdemli
                              • 06 Eylül 2008
                              • 4782

72 250-72 350 arası böyle bir yer,,,

Yorum

• levent martı
                                Kıdemli
                                • 06 Eylül 2008
                                • 4782

ihmad 750

Yorum

Working...
                                X

Debug Information