Hoca beni çağiriyo hayirli cumalar...
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKFEN e bi plan gereki r
levent hoca nerdeSTOP RAKAMINI yakinen takip edelim elde olanlarradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster433 STOP akfen ALDIM
altı kepek yapar
hacim şimdilik az bugün olmuş kerizlerimi dökmek istiyor acabaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
aynen,yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir çok kez günaydın yazmıştım
) nerdeyse öğle olmuş...vazgeçtim...
selamlar...;)
siteye girmek bütün enerjimi bitirdi,,,
not: pil çin malı çakma lityum değildi halbuki,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dua larınızda hatırlanmak dieği ile,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen,
siteye girmek bütün enerjimi bitirdi,,,
not: pil çin malı çakma lityum değildi halbuki,,,

elektrik,pil hikaye oldu.adamda ne heves ne enerji bırakıyorlar(PİYASALAR)
yaşam destek ünitesine bağlı yaşıyorum(DOSTLAR) ...
uzun vadede hepimiz öleceğiz...(KEYNES)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yağmur hocam keynes talep yönlü çalışır Allah isterse ölürüz

Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
öncelikle hoca, hacı, bilirkişi,usta, üstad olmadığımı belirteyim...o yükü,sorumluluğu taşıyamam paylaştıklarımla...sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryağmur hocam keynes talep yönlü çalışır Allah isterse ölürüz

sonrasında ise Allahla peygamberle ,dinle imanla değil para ve piyasalar ile ilgili paylaşabilirim...bunun ağırlığını hiç mi hiç taşıyamam...bilirim ki Allah ile kul arasına girilemez ve kimse neyin ne olduğunu bilemez...
sonuç olarak da;madem piyasalar ve para işimiz
keynes de bu işin ustası...uzun vadeye yatırım yapmam diyor diye algılayalım...kimse ölmesin herkes mutlu ve huzurlu yaşasın inş...
derinliği olmayan borsamızda upuzun yatırım yapmanın da bir anlamı olmadığını hisse fiatlarından anlamış ,görmüş oluyoruz...bu kadar veri akışı,fiatlara etkisi,teknoloji vs vs vs beni aşar
temennim hepimize bol kazançlar...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
yahu talep istek yönünden belirtmiştim diğer konuları karıstırmak istemedim
hani benim levent hocam nerde
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yaprak 2.78 eyvallah abim.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bereketli olsun abim,,,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaprak 2.78 eyvallah abim.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum