s.a günaydınlar bol kazançlar
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
-
-
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam AKFEN takibinizde mi? yoksa stopladınız mı?
stoplamadım general
takibimde hala 1/2 gün daha hareketlerine bakmak niyetindeyim stop mu yaptıracak yoksa ihlalmi,bakalım
burada paylaşırım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yauuu biz orgeyle sohbet ederken ben çay söyledim daha çaylar gelmeden bir koşmaya başladı ... ne diyim allah akıl fikir versin ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
senin tadın yerindemi abi boş ver piayasayı hep böle kalcak hali yok ya bekleriz.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiçmi hiç tadı yok piyasanın
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbim 40 80...41 üzerinde
ihmal 718...728 üzerinde
çorba kaynar mı,
değer mi,
dibi mi tutar,,,
bimas 42 50“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sonme ci benimle dans ediyo bakalım kim kazanacak şuan 1-0 öndeyim ::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hatek 337levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi,
hatek 319
326 ve üzerinde 344 hedefleyebilir,
sonra geri gelir,
gelirse ne olur,
kalırsa ne olur,
giderse ne olur,
o zaman bakalım,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum