bulaşma iflasaaaaaa .
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydınlar bol kazançlar hayırlı cumalarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
levent martı hocam s.a
pengd vergi dairesi bilançosunda 29 milyon tl kar açıkklamış bu kar neden bu kadar çok zarar eden bi şirket yarın bi hareket çeker miBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Hayirli cumalar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
Toplanin sitemiz açilmiş ::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent martı hocam s.a
pengd vergi dairesi bilançosunda 29 milyon tl kar açıkklamış bu kar neden bu kadar çok zarar eden bi şirket yarın bi hareket çeker mi
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yukarıdaki tablodan kar esas faaliyetlerden değil,,,hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent martı hocam s.a
pengd vergi dairesi bilançosunda 29 milyon tl kar açıkklamış bu kar neden bu kadar çok zarar eden bi şirket yarın bi hareket çeker mi
bu önemli bir ayrıntı...
tekniğe gelirsek
227 ve 237 önemli,,,
Yorum
-
Hisse 2012/09 2012/12 2013/03 2013/06 2013/09
GUBRF E 326,460, 435 430,033, 169 91,254, 453 152,093,159 NASIL GELİR KARMevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
-
U haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Burcelik vana sanayi ve ticaret a.s. / burva [] sermaye piyasasi kurulu basvurusu 08.11.2013 11:34:06
sermaye piyasasi kurulu basvurusu
---------------------------------------------------------------------------------------------
adres organize sanayi bolgesi sari cad.no:15 nilufer/bursa
telefon 224 - 2431107
faks 224 - 2432182
yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi telefon 224 - 2431107
yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi faks 224 - 2432182
yapilan aciklama guncelleme mi? Evet
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? Hayir
ozet bilgi sermaye arttirimina iliskin spk basvurumuz hakkinda
---------------------------------------------------------------------------------------------
mevcut sermaye (tl) 4.222.800,000
ulasilacak sermaye (tl) 5.067.360,000
ruchan hakki kullanim tutari (tl) 844.560,000
ana sozlesmenin sermaye maddesinin tadiline iliskin spk basvuru tarihi 08.11.2013
|Mevlana der ki;
Yorum
Yorum