Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İtten aç,
Yılandan çıplak,
Vurgun ve bela
Gelip durmuşsam kapına
Var mı ki doymazlığım?
İlle de ille
Sevmelerim,
Sevmelerim gibisi?
Oturmuş yazıcılar
Fermanım yazar
N'olur gel,
Ay karanlık...
ahmed arif
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
*BJKAS***BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
***BJKAS***BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul
Telefon ve Faks No. : (212) 310 10 00 - (212) 258 81 94
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) 310 10 00/319 - (212) 258 81 94
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Şirketimiz ile ilgili olarak basında çıkan haberler hk.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Bedelli sermaye artırmı, Şirketimiz mali yapısının güçlendirilmesi açısından önümüzdeki dönemde seçeneklerimizden biri olarak değerlendirilmektedir. Ancak Şirketimiz hakkında internet siteleri ve yazılı basında bugün çıkan Şirketimiz bedelli sermaye artırımı kararı alındığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
bu nasıl iş yav
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bir yanım şeker/ Bir yanım tuz/
Tuzdan yanayım.
Bir yanım toprak/ Bir yanım deniz/
Denizden yanayım.
Bir yanım ben/ Bir yanım sen/
Senden yanayım.
Bedri Rahmi Eyüboğlu
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum