alcar mfı düşüşte fiyat ters işliyor ... mfı burdan dönerse mutlu son olabilir ..
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpengd 228
trades dostumuza tebrik ve teşekkür bol miktarda,,,tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2,30 ila 2,40 arası direnç bölgesi
takip edilip işlem hacim li bir geçiş yapılırsa ki ben öyle umuyorum 3,xx rakkamları görebilir
malum arsa hikayesi .....
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregpro 5,14levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersekfk 069
070 ve 071 krıtiklevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregpro 520
test için yazmıştık hanicumadan kalanlar,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarsan neden 250 de bekliyor“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tel bataryası %78 çok iyiymiş,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan bana ömür törpüsü oluyor hiç bulasmıyorum
350 ye gitse ki gider inşallah vay neden almadım demem
artog 354 maliyetli elde aslan tekrar 34 80 maliyetli elde nakit 0 nabız 160 stres % 70 yorgunluk % 50 tel bataryası % 78 laptop şarjda doluyor ..

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan bana ömür törpüsü oluyor hiç bulasmıyorum
350 ye gitse ki gider inşallah vay neden almadım demem
artog 354 maliyetli elde aslan tekrar 34 80 maliyetli elde nakit 0 nabız 160 stres % 70 yorgunluk % 50 tel bataryası % 78 laptop şarjda doluyor ..

Yorum
-
-
pardon mesajda alcar elde yazacağıma aslan yazmısımMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
-
-
-
iyi tatiller demiyorum kimseye
bu ne arkadas millet tatil yaptıkça gücüme gidiyor bende insanım yahu ..
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum