mesut72 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kolay gelsin dostum..hangi kurumun derinliğinden faydalanıyosun..sakıncası yoksa yazarmısın...
-
Foreks fxplussanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay gelsin dostum..hangi kurumun derinliğinden faydalanıyosun..sakıncası yoksa yazarmısın...
Yorum
-
teşekkürler...peki diğer kurumlarda bu şekilde alışları ve satışları gösteren ..özellikle ne kadar lot alınıp satıldığını gösteren...derinliği olan varmı biliyormusunuz arkadaşlar...mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForeks fxplus
Yorum
-
hepsinde olması lazım.sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler...peki diğer kurumlarda bu şekilde alışları ve satışları gösteren ..özellikle ne kadar lot alınıp satıldığını gösteren...derinliği olan varmı biliyormusunuz arkadaşlar...
Yorum
-
-
yok hocam..ücretli olmasında sorun yok...ücretlide olsa hangi kademelerde ne kadar alınıp ne kadar satıldığını gösteren derinliğe ihtiyacım var...aynı mesut72 dostumuzda olduğu gibi...bir kademede oluşan alıcı ve satıcı miktarını gösteriyor ondaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbildiğim kadarı ile derinlikli ekran lar ücretlidir
bedava varsa da ben bilmiyorum
Yorum
-
mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam BRISA için ne dersiniz?
iltifatınız için teşekkürler mesut hocam
hoca değilim keşke olabilsem sizler gibi
BRİSA ise 542/544 üzeri hızlanır 532 yede bir STOP koyalrdım ben
ancak sevdiğim bir tahta değildir ( benim görüşüm tabii
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
banvt..derinliğini atabilirmisiniz...müsaitseniz..mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam BRISA için ne dersiniz?
Yorum
-
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok hocam..ücretli olmasında sorun yok...ücretlide olsa hangi kademelerde ne kadar alınıp ne kadar satıldığını gösteren derinliğe ihtiyacım var...aynı mesut72 dostumuzda olduğu gibi...bir kademede oluşan alıcı ve satıcı miktarını gösteriyor onda
matriks kullnmayı denyin aracı kurumuzla görüşünDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
matrıks kullandım ama yoktu kademede alıcı satıcı lotunu gösteren.....ilginize teşekkürler hocamradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermatriks kullnmayı denyin aracı kurumuzla görüşün
Yorum

Yorum