karel 178
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam KAREL için yorumunuz nedir?
radyolog hocam sizin de katkınız olursa sevinirim.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSTOP 168 olmalı bence mesut hocam
173 üzeri gzüel olurr
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster179 önemlilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarel 178
işte ekip ruhu
çorba parasını çıkardın mesut hocam
bereketini görün
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi 245 üstünü bi görelim,,,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARENA ya bir plan yapsak derim levent hocam“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARENA ya bir plan yapsak derim levent hocam+levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi 245 üstünü bi görelim,,,
240 stopla
245 üzerinde 255-261 hedefleyebilir,
yatırım tavsiyesi değildir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasuzu ve albrk değermi değmez mi,,,asuzu 19 30- 19 75general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam ASUZU bi plan yaparsanız ekmek çıkabilir
albrk 1 69-1 71“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kipa 498mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam KIPA için ne dersiniz? 2 inci seans 5.00 üzeri deneyebilir mi?
5 üzeri
505 ara direnç geçerse
518 e tepki verebilir,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bugünkü hareketlerin geneli saman alevi gibi,tepki hareketidir...
garan ın grafiğinde gözüken ve 8 05 civarından geçen kahverengi çizgiye tekrar bakınız...
kapanışlar o çizgi altında oldukça,saman alevinde duman olur,yemek pişmez...
çok kısa tradeye ve kısa planlara devam ediyoruz...
,,,
cümleten afiyet olsun...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent hocam yok sanırım buyrun.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam,adanac kademe analizi atar mısın?size de afiyet olsun
Yorum
-
Yorum