ıntem trade imkanı ...
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
erico ve comdo verdim izmdc 4 53 ve ostime 2 27 geçtimMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
ıdgyo iyi duruyoMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
s.a hocam bende 2 maliyetli var satamıyorum 2 ve üzerini kısa vadedeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıdgyo iyi duruyoBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
hadi mübarek ostim 5 kademe kaldı tavana dayan bugünde bizim yüzümüz gülsün yahuMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Abi iki gün uykusuzluktan sonra at tepmişe dönersin haberin olsun, uyu dinlen, aman sağlığa dikkat....sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın yahu kimsecikler yok hala .. dün sabah 9 kalktım hala ayaktayım seans arası uykuyu hayal ediyorum şimdiden
Yorum
-
-
ben olsam bagfs eggub tercih ederdim abimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF yapıştım dün güko 1440 dan
haberin ola
Mevlana der ki;
Yorum
-
izmdc yapış abicim tavana ... ostim hadi sende abinin yanına .. üzmeyin beni ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sende de onlar var hemiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben olsam bagfs eggub tercih ederdim abim

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum