Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
valla neti gidince 5 dakika yokluğu bile hissedildi ... kayıp vermek istemiyor insanMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
levent abi bu mesajını yeni gördümlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafiklerde çizgiler,indikatörler vardır,,,
birde abiler,
ah ulan rıza abi,
yaşar abi,
zorlu abi,
gibi,,,

umarım gelirsin tekrar...
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
[QUOTE=levent martı;501911]görünür,görünmez sebepler diyelim,
burda siz yetersiniz,
benim işim hoş sada ve dua,
başkası uymaz bana,
buralar size emanet,,,
[/QU
kimseye yetmek için burda değiliz ki abim
azda olsak samiimi ve güzel bir ortam olduğu için burdayız
yazdın çizdin herkesin gönlünde taht kurdun
allahın duası üzerine olsun
senin yokluğunu arayacağız
yazmaya devam etseydin çok mutlu olurduk
telefonda da konuştuk yeter
dedin biraz ara iyidir dedin bişe diyemedim
sana kapımız ve saygımız sonsuzzzz bilesin bunu.
arada sırada telefon eder site öksüz kaldı
gel abi yapma etme üzme bizi diye
rahatsız ederim haberin olsun.
herşey gönlünce olsun sağol varol abim.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbim sen eskiden
artog bakardin
orge bakardin
erico bakardin
ne oldu bunlarin modasi geçtimi.. ::
)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlar senden sorulur
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.siradaki gitti
diğerlerinde bakcaz onlarada sira gelsin diye zorlayacam sizin için :d
haydi iyi akşamlar.....yav ben ne diyom sen ne soruyosun abim ne kareli o nerden çıktı karel benim sorumluluğumda değil.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAREL bkaksana güko
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
MRSHL: Sermaye tavanı
MRSHL: Sermaye tavanı
Marshall Boya SPK tarafından kayıtlı sermaye sistemine geçişine izin verildi
25.09.2013 - 16:05
Sonra Oku Arkadaşına Gönder
SPK Haftalık Bülteni'ne göre 23/01/2008 tarihinden önce kayıtlı sermaye sistemine geçmiş olan fakat sözleşmesini tebliğ hükümlerine uygun hale getirerek yetki süresini belirlemediği için 23/01/2013 tarihi itibariyle kayıtlı sermaye sisteminden çıkmış sayılan Marshall'ın tekrar kayıtlı sermaye sistemine geçişne izin verildi. Buna göre Marshall'ın 10 milyon olan mevcut sermayesi bulunuyor. Belirlenen kayıtlı sermaye tavanı ise 20 milyon TL olarak açıklandı. Bununla birlikte bedelsiz sermaye artırımı beklentisi bulunan şirket hisseleri yüzde 10,82 yükselerek 38,90 TL tavan fiyata ulaştı.Mevlana der ki;
Yorum
-
LK Holding hisse senetleriyle ilgili oalrak Şirket'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik tarafından 24 Eylül 2013 tarihinde 2,20-2,21 TL'den 700.000 adet alım yapılarak, şirket sermayesi içindeki ortaklık payının yüzde 71,39 'a çıkarıldığı bildirildi.
CLK Holding hisseleri açıklamadan sonra yüzde 2,28 oranında prim yaparak 2,24 TL'yi göMevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten hakkınızı helal ediniz,
Allaha Emanet olun,
saygı ve sevgilerimle,,,hoşçakalın,,,artık yokum,,,
hocam nereye gittin hhakkımız varsa helal olsun sen helal etBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlar arkadaşlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum