Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbim sen eskiden
artog bakardin
orge bakardin
erico bakardin
ne oldu bunlarin modasi geçtimi.. ::
)
bunlar senden sorulur
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
32.50 alişmişim yatiyom üstünde :dradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldım zaten 33 den
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ozbal %9 nasill iyimigüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterozbal 3.pakete girer mi abim
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
matriks dondu ortalık bensiz olmuş,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkervn 071
kaplm 311
kervt 32 9
inceliyorum,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
vakit dün öğle,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan 3280
3310 üzerinde k-a-l-a-b-i-l-i-r-s-e“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kervt satınca (bu arada teşekkürler levent hocam ) arada ayces yaptık 10 kademe tabi % 30 la ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
-
Yorum
-
Varmi benden bir isteyiniz ben gidiyorum...Mevlana der ki;
Yorum
Yorum