Despc 144
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dobur 293
bu kadar uzun süre hep ayni kanal,
ya düş,
ya çik pehlivan...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bir dostumuzda vardı,
birşeyler karalıyalım;
fonfk 118
122 üzerini önemserim
117 stop“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
"İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir."
— Goethe“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
"Hayatta kimseye hiçbir şeyi tam olarak anlatamayacağını anlamıştı. Biri için ölüm kalım meselesi olan, diğerinin gözünde toz kadardı."
Hakan Günday , AZ“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
gözde 403sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gözde vardı ...
stop 4
407 üzerinde kalırsa
421-435 hedefleyebilir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarmda,despc,vakfn...
çalışmaya devam...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksue,dobur,kiler inceliyorum...bunları cuma günü için izlemeye almıştım,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişgsy,aksgy,bshev...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ıgh öhm hocam şey bide bizim komşunun damadı avıva almış onu da şey ettirebilirmiyiz
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
hocam akşam son 10 sayfada yazdığınız senetler sizin verdiğiniz yerlere göre inceleyip bakış açınızı öğrenmeye çalışıcam .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
izninizle şimdilik hunharca katletmem gereken bir kitap var ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Aviva 3 18sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıgh öhm hocam şey bide bizim komşunun damadı avıva almış onu da şey ettirebilirmiyiz
stop 315
326 olması ve üzerinde kalması halinde
350 hedefleyebilir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
cuma günü için çalışılıp not alınan senetlerin
cuma günkü performanslarını incelerseniz...
üzerinde konuşabiliriz...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum