çarşi 154
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
“Relaks dünya !
Kasma kendini; sadece biraz kalıp gideceğiz..”
Mehmet Deveci“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
bu çarşıyı öyle yazdım böyle yazdım çıkmıyor kod aynen carsi mı carsı mı nedir tam olarak ?Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum
-
bjkas,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu çarşıyı öyle yazdım böyle yazdım çıkmıyor kod aynen carsi mı carsı mı nedir tam olarak ?
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo avıva gözde lerede bakabilirmisin üstadlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo 484
486-ve 491 önemlilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo 491levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo5levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo 510abi cuma maceramız var,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo 524
Yorum
-
-
-
nugyo 511
509 üzerinde kalma şartını koyalım...
pazartesi izleyelim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
iki aşamalı düşünürüm...duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrksn gözüme takıldı sizce nasıl levent hoca
1)))brksn 211 üzerinde kalırsa,
217 ara direnç olarak,
224 hedefleyebilir...
2)))226 üzerinde -kalmalı ki- izlemeye alayım...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
sa,
hayırlı ve huzurlu pazarlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
DÜNYA PİYASALARI FED’İ İZLEYECEK
17-18 Eylül’de yapılacak FED Toplantısı için şimdiden pozisyonlar alındı. ABD’de FED’in tahvil alım programını beklentinin üzerinde kısması gelişmekte olan piyasalarda yeni dalgalanmaları getirebilir
Yorum
-
Yorum