yok mu bir şey sses yok kimseden ???
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
burdayım,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok mu bir şey sses yok kimseden ???
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
son halim ... perişan .... bugün alma hayali kurduğum kadar kademeyi verdim çok değil Allahtan ... şimdi 2 ye böldüm avıva ve gozde .... ilk gün böyle yapsaydım bu kadar ağlamazdım sanırım ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
ekranı kapatıp gitmek en güzeli kolaygelsin sizlere bol kazançlarMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
thyao 698
704 üzerinde 712 ihtimali olabilir
694 stop“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson halim ... perişan .... bugün alma hayali kurduğum kadar kademeyi verdim çok değil Allahtan ... şimdi 2 ye böldüm avıva ve gozde .... ilk gün böyle yapsaydım bu kadar ağlamazdım sanırım ..?sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekranı kapatıp gitmek en güzeli kolaygelsin sizlere bol kazançlar
ne,
neden,nasıl,niçin...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Siz hiç sarrafın bağırdığını duydunuz mu?
Kıymetli malı olanlar bağırmaz.
Zerzevatçı bağırır ama kuyumcu bağırmaz.
Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
Düşünen bağırmaz. İnsan bağırırken düşünemez.
Düşünemeyenler ise hep kavga içindedir..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo 484
486-ve 491 önemlilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo 491,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo5
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
Yorum