HABERTÜRK te adamın biri sağlık sektöründen bahsedecem derken ipin ucunu kaçırıp iktidar propagandası haline dönüştürdü konuşmasını
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ne yokki,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72250-72350 arasında ne var?
full macera,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
afiyet olsun..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
505 - 13.11.2013 11:18:53 - GOLDMAN SACHS, TAV HISSELERI ICIN HEDEF FIYATI 17.6 TL`DEN 23.5 TL`YE CIKARDI, AL TAVSIYESINI YINELEDI
DetayMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
72 202
yemek arası,,,
cümleten afiyet olsun,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYKBNK
416 İNMEZSE 430 GİBİ BİR POTANSİYEL GÖRÜNÜYOR 60 LIKLaRDAradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu 30
KABACA 87000 İNMEZSE GÜNLÜKLERDE 92000 ZORLAR GİBİME GELİYORradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönce 425 i geçsin bir hele diyelimde eksik kalmasın
şimdilik işler gıcır
öğleden sonra daha da güzel olması dileklerimle
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster505 - 13.11.2013 11:18:53 - GOLDMAN SACHS, TAV HISSELERI ICIN HEDEF FIYATI 17.6 TL`DEN 23.5 TL`YE CIKARDI, AL TAVSIYESINI YINELEDI
Detay
bu haberin AKFEN e torpili olurmu güko ne dersin
malum TAV daki A ,AKFEN in A sı
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bugün:Muharrem'in 10'uncu günüdür,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
T de tepenin T si abii ::::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu haberin AKFEN e torpili olurmu güko ne dersin
malum TAV daki A ,AKFEN in A sı
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist 71643
71750 üzerine geçersesa
72250 1. hedefleyebilir,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. hedef tamamdır abi,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72250-72350 arasında ne var?burdayız,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yokki,
full macera,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum