287
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6680967975levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstte 1000
alltta 700 puanlık marj oluştu...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
benim notlarım belli,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternereleri zorlar?
yazmışım,
okumuşum,
yapıştıramam...
diğer topikte kaldı,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
68100 yukarı kırar sa sa 68700 hedefleyebilir
67600 aşağı kırar sa sa 67050 ve 66760 bekler bizi...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
68 100
68 400 iyi bir baraj var...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar, (Pıcus hocam yazmıs)
Vob kontratlarının son günü perşembe olduğundan mıdır yoksa çarşambanın devamı olduğundanmı bilmiyorum ama tatilden önceki son gün direncini gapla kıran güzel bir açılış ve devamında kısa vade düşen trendinin üzerinde güzel bir kapanış izledik..
Dış piyasalarda;
Dax önemli bir desteğinin altında kapanış yapmış devamı gelirse satışlar hızlşanabilir..
Dow kırmızı bir gün gerçirmesine rağmen desteği üzerinde tutunmakta..
Dolar / TL 2,048 ..
Altın 1395 dolar/ons..,
Euru/Dolar paritesi 1,32
Petrol 114 dolar/varil desteğinde..
Faizler bir ara 9,34 de gevşedikten sonra %9,78 civarında..
Yabancı çıkışı %45 civarında yatay görünüyor(2 iş günü önceki değer olarak)
Daha önce de belirttiğim gibi son 3 gün Suriye riskinden dolayı perşembe günü nakde geçmiştim..
Pazartesi için stratejim olumlu bir açılış olursa 66500 stoplu pozisyonlarımı tekrar açmak olacaktır..
Pozisyon hedefleri 67500 ve devamında 70000 olacaktır..
Açılışın olumsuz olması halinde, (ki dış piyasa koşuşulları göz önüne alınırsa daha büyük olasılık) yine 64500 veya altında 63000 seviyeleri tutunma olursa buralar stoplu pozisyon açma yerleri olarak takip edilecek yerler..
Bu arada pozisyonlarımı kademeli açma kararım devam ediyor bu seviyelerden açacağım pozisyon miktarı portfoyümün %10-20 mertebesinde olacak ve ancak yukarı harekette ilave alım yapılacaktır.. Düşüşte stoploss çalışacağından fiyatı ortalama esaslı mal alınmayacak..
Salı günü Türkiye enflasyon rakamları ve perşembe günü Euro bölgesi faiz kararları, ABD istihdam talepleri, Cuma günü ise ABD işsizlik oranı ve Tarım dışı işsizkliktejki değişim oranları açıklanacak.. Bu veriler piyasada harekete sebep olabileceği için yakınen izlememizde olacaktır..
Suriye işi gittikçe tırmandığından pozisyon açılacak kağıdın grafiğinde çok güzel bir trend/fırsat yakalanmadıysa nakitte kalmakta da yarar görüyorum.
Hepinize bol kazançlı hayırlı bir hafta diliyorum..
Pıcus
Yorum
-
ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tebrikler,
ve teşekkürler...
başarılarınızın devamını dilerim...
bizim öğretimizde marifet iltifata tabiidir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum