66666
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
-
-
buraları taban yap,
aşağısı çok aşağıda,
yorulursun emmi,,
yine de sen bilirsin...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
boynr 672
hey gidi günler hey,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri torunlarına eğitim veriyordu.
Onlara dedi ki: İçimde bir savaş var. Korkunç bir savaş. İki kurt arasında:
Bu kurtlardan birisi; korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, üzüntüyü, pişmanlığı,açgözlülüğü, kibri, kendine acımayı, suçluluğu, küskünlüğü, aşağılık duygusunu, yalanları, yapmacık gururu, üstünlük taslamayı ve egoyu temsil
ediyor.
Diğeri ise; zevki, huzuru,
sevgiyi, umudu paylaşmayı, cömertliği,dinginliği, alçakgönüllülüğü, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu,anlayışı, merhameti ve inancı temsil ediyor.
Aynı savaş sizin içinizde de sürüyor ve diğer tüm insanların içinde.
Çocuklar anlatılanları anlamak için bir dakika düşündüler ve içlerinden biri büyük babasına, “Hangi kurt kazanacak?” diye sordu.
Yaşlı Cherokee kısaca cevapladı “Beslediğiniz.”“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sıcak bir günde,
istanbuldan,
yaptığımız cap canlı yayın,
burda sona
ermiştir,
yapımda ve yazımda
emek verenlere,
başta Levent Abi olmak üzere,
canı yürekten teşekkür ediyoruz,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
"Şimdiki aklım olsa öyle yapmazdım.
Ama öyle yapmasaydım da şimdiki aklım olmazdı.”
Emrah Serbes“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66930 destektir an itibari ile,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66703
66250 aşağıda,
ihtimali var mı,
varlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66666levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66345levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66298levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66258levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburaları taban yap,
aşağısı çok aşağıda,
yorulursun emmi,,
yine de sen bilirsin...66306levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterduramazsan 65700 e gel emi
ıı.özet,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum