Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
”Rüzgardan mamuldür hayat geçip gider.
Lakin fırtınanın dinmesini beklemek değildir yaşamak.
Yağmurda dans etmek kırılan bir bileğin üstünde seksek oynayabilmektir.
Yani ki yaşamak ciddi hadisedir. Başlayan her şey bitmekle kaimdir.
En uzun en çaresiz geceni düşün sabah olmadı mı?
Ey adem! Çalıkuşu dizi’sinden“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca. Dağı bile taşır insan âşık olup, inanınca..!
Şems-i Tebrizi“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ansgr 133
135-136 kritik eşik,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Fenerde tepki bekliyorum yarın.. 31 50 üzerinde kalırsa çorba çıkarMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Ptofs 65 liyi denedi dmi hocam yarın üstüne bskicazMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Izmdc tavan yaparsa otomatik seans durdurma bekliyorum
Her nasılsa taraf ülker gözde yapınca sıkıntı yok..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Latek bedelli başvurusu haberi gelmiş öbür köyde bi vatandaş açığa satışın fazla olmasına dikkat çekmişti nedeni belli olduMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Başımın sol yanından ceneme kadar fena bir ağrı var buda geçerse güzel olur
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
memsada da açığa satmış olmasınlar,sermaye azaltımı+eşzamanlı arttırımı,sonuç? hiçkimse bu süzme iyi aile çocuklarının eline su dökemez,banka harici kaat alınmaz,alınsa da beklenmezoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşımın sol yanından ceneme kadar fena bir ağrı var buda geçerse güzel olur
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
geçmiş olsun .sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşımın sol yanından ceneme kadar fena bir ağrı var buda geçerse güzel olur
ekrandan biraz uzak durrrrrMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Hemde öyle suzmelerki.. Bunlar yüzünden yatırımcı bile olamıyoruzMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum