Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ama sen yinede dikkatli ol benim hislerim ile hareket etme çünkü benim hisler karmakarışıkradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden olmasın

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi,
birde şu konu var,
fikrini söyleyene çok teşekkür ederim şimdiden,
,,,
adam bula bula iki sayı buluyor bazı tahtalarda,
ve sizler onları biliyorsunuz,
3 ve 6 ile başlayan,
ne abi bu,
adam fibonacciyi ,altın oranı vs kullanıyor,
ayıp ya,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sendede var demi çizilmesini bekliyon hemen verip çıkcanradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen yazıldıysan kesin çizersin aman o sana yazılmasın

ama sen vermeden çizmemmmmm ::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bulaşma abi yav benim elaman almış 2.30 dan 1.5 senedir bekliyoooooo ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOYLUM ne dersin levent hocam
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
şöle bi link buldum FUTURE ler için
oldukçada iyi çalışıyor
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures/DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
hoş geldin hocam..sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar...bol kazançlarMevlana der ki;
Yorum
-
altın kırmızı
dolar kırmızı
borsa krımızı
birisi yeşillenecek ama hangisi ?
:
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
fiboyu severim ve harika bulurum kendilerini...hakkını yememek lazım...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi,
birde şu konu var,
fikrini söyleyene çok teşekkür ederim şimdiden,
,,,
adam bula bula iki sayı buluyor bazı tahtalarda,
ve sizler onları biliyorsunuz,
3 ve 6 ile başlayan,
ne abi bu,
adam fibonacciyi ,altın oranı vs kullanıyor,
ayıp ya,,,
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOYLUM ne dersin levent hocamabi fiboya lafım yokkisanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiboyu severim ve harika bulurum kendilerini...hakkını yememek lazım...
bazıları
31- 69 ne bu ya,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
nelerden örnek verdiğinizi bilmediğim için fazla kurcalamayayım ben o zaman...haklı olduğunuz bir durum vardır elbette...bunca zaman kullanırım bende anlam veremedim bu 2 rakamalevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi fiboya lafım yokki
bazıları
31- 69 ne bu ya,,,
Yorum
-
ikiside tehlikeli rakamlar abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi fiboya lafım yokki
bazıları
31- 69 ne bu ya,,,
bence adam açık açık ne etceğini yazmış
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum