tekst gitti ... samat çakallığa devam ediyor .. 2 05
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
borsa düşüyo kaybedersin hocam
anlamında söylemedim
.... aynen makber olmuş hocam haklısın .... e diğer başlığı okuyunca böyle baktım ....
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum
-
-
Kuzey denizinde büyük balıklar vardır. Bnları tutarlar, diri diri nakletmek için deniz suyu dolu büyük fıçılara koyarlar. Uzun müddet büyük fıçılar içinde kalan balıklara bir nevi sıkıntı, tazeliğini, lezzetini kaybettiren ölüme yakın bir gevşeklikle pörsüten bir hal gelir. Bu vziyetten kurtarmak için fıçılarda kedi balığı denilen küçük balıklar bulundururlar, bu küçük balıklar o kadar sürekli büyük balıkları rahatsız ederler ki büyük balıklar da daimi tahrik altında taze ve canlı kalırlar.
Hayatta her istediğini elde eden insanlar, bu fıçıdaki balıklar gibi pörsür, hayat tazeliğini kaybeder. Bu küçük balıklar bazı insanların elde edemediği, arzular ve belki de aşıklara benzerler…
H.Edip Adıvar - Kalp Ağrısı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem, toplarım özümü, yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında “kim o ?” dersen; ben olmam kapında sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki , yola yük olmam, yol olur gelirim…
Hz.Mevlâna“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
abi yazılarla terapi bile yapıyosun ne sıkıntısı ... şükür AllahaMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertarih tekerrürden ibarettirlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen cuma kap şelale yapmışlardı,
bugün o çizgi 76350levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77750 tutar mı?toplu dursun...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77689“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum