tarih tekerrürden ibarettir
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
geçen cuma kap şelale yapmışlardı,
bugün o çizgi 76350“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
garan 886levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşuan
bist 79133
garan 9
bist 78400
garan 886
aynı yeri ifade eder...
diren garan“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran 886
diren garan
direneck hali yok bence
870 gibi olan gap i öperse ordada durmaz 825 e yallahDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
not almak için yazıyorum ....
2008 gap sonrası benzerlik buduğum yere baktığımda ......
1-önümüzdeki hafta yatay pztesi ve cuma hemen hemen aynı değerler salı çarşamba perşembe daha düşük
2- kuzu hocanın mart dip olur yorumunu dikkate alırsak ... 2008 de fazladan 1 hafta yatay devam etmiş bunu çıkarıyorum ... .kasım sonu ilk dip olucakki yılbaşı rallysi olsun .....
3- bu maddeyi yazarken yeni bir şey farkettim 2008 de 19 eylülde aynı gaplı açılışı yapmış ..... ayıp be günü bile aynı ... illüminati detected
4- ilk dip oluşana kadar alı msatım yaparsam 5 kuruş kalmıycak bunu farkettim ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
neyse zorlamaya gerek yok akalım hisselere,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abi,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternot almak için yazıyorum ....
2008 gap sonrası benzerlik buduğum yere baktığımda ......
1-önümüzdeki hafta yatay pztesi ve cuma hemen hemen aynı değerler salı çarşamba perşembe daha düşük
2- kuzu hocanın mart dip olur yorumunu dikkate alırsak ... 2008 de fazladan 1 hafta yatay devam etmiş bunu çıkarıyorum ... .kasım sonu ilk dip olucakki yılbaşı rallysi olsun .....
3- bu maddeyi yazarken yeni bir şey farkettim 2008 de 19 eylülde aynı gaplı açılışı yapmış ..... ayıp be günü bile aynı ... illüminati detected
4- ilk dip oluşana kadar alı msatım yaparsam 5 kuruş kalmıycak bunu farkettim ...
makberi adam yazmış,
on numara beşyıkdız hemde,
kazanamayacaksak,
hisse yoksa,
umut yoksa,
dükkanı kapatalım,
ben burdayım,
halimden memnunum...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bugün burada tutacaklar gibi ..... dolar direncide ımkb 100 desteğide çalışıyorMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
Her yer karanlık
Pür nur o mevki
Mağrip mi yoksa
Makber mi yarab?
Mağrip mi yoksa
Makber mi yarab?
Kabrin çiçekten
Bir türbe olmuş
Dönmüş o türbe bir hacleğaha