Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu hafta yarışsaydın
bist100 sonu zorlardı
hATTA İLK GÜN SONUNCU BİLE OLABİLİRDİ
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
sana yazarken 1 hafta tatil aldım
elimde 73-75-82 ve 86 maliyetli bi okadar daha var
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
ceza aldığımı 1 hafta öteki köye yani buraya takılacağımı ama taksimcilere desteğimin aynen sürdüğünü söylermisiniz
facedee göğüs göğüse çarpışmamız sürüyo)
ortam gergin sanırım cafedeki yazılarımı malum arkadaşlar şikayet etti
oysa onlar ne yazarsa yazsın düşüncekleridir diye şikayet etmiyordum
i.ne çıktılar
bende 1 hafta sonra yaşıyor olurssam memlekette yerinde duruyor olursa
akp li olduğunu düşündüğüm herkesi yazılarına gör eşikayet edecem
uğraşıp dursun vijdansız modlar
bu arada 78.000 altına geliyoz
ahan cafede 10 dakika ara aldı
,vijdansız mod geldi
sağol nedir bu yalancı heriflerden çektiğim metcezirin koyduğu cami haberi, yalan hoca kapıları açmış tedavi olsunlar diye
başkan bana iyi tahammül ediyorlar bu ara mesajlarımı silmekle yetiniyorlar,
bende siyaset konuşmak istemiyorum çünkü anlamıyorum siyasetden pek ama bam telime basıyor bazı ********ler...
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum