KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçen hafta %107 getisi olan hisse, haftanın ilk iki gününde %42 artış daha yapıyor. Böyle saçma örnekleri görüp koşarak borsaya gelenleri yatırımmış, uzun vadeli alıp beklemek gerekirmiş masalları ile ancak hisse hamalı yaparlar.kesin nazar değdi.kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yinede uzun vade alıp beklemekten yanayım.
bu tip hisseler yüzünden parklarda ot yolan çok insan gördüm.
hisse taban olmuş.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
tatil ? arkadaki masa ? şifremi bunlar efedi ile aranızda...
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
okuldaki günlerim geldi aklıma şimdi... ( ilk orta lise ) 5+3+3 günleri
tembeller arkaya otururdu hep.. dersden uzak olma adına
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
bi tavan yakışır hisseme şu dakkadan gayri....
ha gayret cancağzım...
Yorum
-
ben çıktım diye bir yükseliş bekliyordum ama kalbimi kırdı..
demek derdi benle değilmiş, ya makinist ya ayhan la derdi bu adamın....
UMANTAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi tavan yakışır hisseme şu dakkadan gayri....
ha gayret cancağzım...
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
vobda bugün gömüyü bulduk tatile çıkıyoruz ama bir birimizi tanımıyormuş gibi yapacağız....UMANTAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertatil ? arkadaki masa ? şifremi bunlar efedi ile aranızda...

SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam geldi garan la sonuncu oldu ya laaaaaaa
yanlış adamın peşine düştün...

http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
-
vaybe garan ile BIST100 sonunculuğa oynuyo
çöekertmişler ıssıza veriyorlar küsküyü
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

Yorum