herkese iyi akşamlar...
KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
albikede arkasında olmak istiyoalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşaalah umantar 1. olur....
ben önündeyim ama arkasında olmak istiyorum

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Hepimizin arkasında MAY varayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralbikede arkasında olmak istiyo

Rallici başkan yerini almış yaniefedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalan,bistin arkasındasın...
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
süpersinayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence haftanın birincisi sensin
nede olsa borsada 20 küsür yılı geride bıraktık .
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
daha hafta bitmedi ...................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
aysalda alper için öyle demiştiturgut66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkımse heveslenmesin bu hafta 1 cilig adayım

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
NEFESLERİNİZİ hissediyor gibiyim. söyleyin ama hanginizin ağzı kokuyor.... yoksaaa o kokan bir başkası mı ?ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralbikede arkasında olmak istiyo

Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
13 sirasi bana laik görülmüs. Isyanim ondandir... 23 olabilirdi...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Hatırlatma başkan ya. Seçim yaparken OTKAR ile DGGYO arasında kalmıştım. DGGYO nun haftalık değişimi +%48 Otkarı seçtik +%2,65 Şansımı seveyimayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterddgyo gene sağlam duruyo
Bari bu OTKAR öteki köyde birincilikten etmese
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum