Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
haftaya hiçte fena başlamamışız.
ilk gün 1 incilik.
bence haftanın birincisi sensin
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Efedi abi Otkar burda 4,1298 artmışken diğer tarafda 3,5398 artmış gözüküyor. Eğer yanlış olan 4,1298 se aynen kalsın ama yanlış olan 3,5398 ise acilen değiştirilmesini talep ediyorum
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Efedi abi Otkar burda 4,1298 artmışken diğer tarafda 3,5398 artmış gözüküyor. Eğer yanlış olan 4,1298 se aynen kalsın ama yanlış olan 3,5398 ise acilen değiştirilmesini talep ediyorum
olsun moral olarak umantarın arkasındayım itekliyom
Yorum