Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
XU100 aylık trend görüntüsü. Grafik okuyamayanlar için yorumlayalım.
Numaralandırmalar yanlış anlaşılmasın eliot dalgaları için değil çizgilerin ve barların anlamları için kullanılmıştır.
1- Turuncu trend desteği kırıldı. 64.700 de aylıkta sat sinyali geldi.
2- Turkuaz trend desteği kırıldı. 59.700 de 2. sat sinyali geldi.
3- Pembe trend desteği çalıştı ve tepki geldi. 48.900 de al sinyali geldi.
4- Turkuaz trend desteği direnç haline dönüştü ve direnç çalıştı. Ekim ayında 60.500 den geçen direnç çizgisine karşılık 60.115 görüldü.
5- 1 Ekim 2009 da al sinyali olarak ilk kesişen ortalamalar bu ay sat olarak değişti ve pembe çizgi destek olarak beklemekte. yeni destek seviyemiz 49.000
6- Bakınız Temmuz 2008 deki Turuncu-Turkuaz kesişmesi sonrasına.
XU100 aylık kapanış görüntüsü... 48812 den dönmüşüz. Destek çalışmış.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
yav ellibintane çızık var ne yöne krıldığını ben nerden anlayacam
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
yav ellibintane çızık var ne yöne krıldığını ben nerden anlayacam
anladım ben. Grafik analiz olmasın. uçacaz kaçacaz yazalım. zıplayınca işte bu ben demedim mi diyelim. ver coşkuyu. olmadı çalışmazsa ortadan kaybolalım. o değilmiş gibi başka senet konu konuşalım.
yok öyle yağma. çiziyoruz, koyuyoruz, konuşuyoruz.
Allah utandırmasın.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum