Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayin Efekent,
fromuda cok mecbur kalmadikca yazmayan ama her gun takip edenlerden biriryim, topiginizde hisse analizi ve yorumu sormak serbestmi onuda bilmiyor ve affiniza siginarak bir PNSUT yorumu rica ediyorum...Dususlerden hic etkilenmedi ne cikiyor ne dusuyor!!! saygilar, tesekkurler...
müsait oldukça sorulara cevap vermeye çalışıyoruz. pnsut bakalım
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
PNSUT, bunda da armut toplamışlar. beyaz dikdörtgenlerdeki hareketler benzerlik gösteriyor. Tek farkı sağdaki alanda alçalan tepe var.
Ama bence hazırlık tamamlanmış gibi. izleyip desteklerden alanlar varsa şanslı olabilirler.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
ben yollayamda kim bakarsa baksın ozaman :::::::::::))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
vkgyo günü en yüksekten kapamış. iyi duruyor. 1,46 ya takılmazsa 1,52 direncini görmeli.
selec 1,54 direncinden dönmüş. 1,48 direncinde kapamış. 1,54 geçerse 1,63 görülebilir.
Hint Atasözü
Yorum