Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mesutk
    Seyirci Üye
    • 11 Nisan 2014
    • 51

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden olmadı sayın mesutk?

Vatandaş hem beni izliyor hem de özel mesajdan yazmış;
    Teknik Analize inanmıyorum!!
    Kesin İNSİDER trading yapıyorsun sen diyor?

Varmı böyle bir LagaLuga?
    Dünya piyasalarında insider trading yapabilmek için MİLYAR$ seviyesinde gücüm olması lazım.

Böyle bir gücüm yokken ÖZEL MESAJ YOLU İLE DE OLSA mesleğime SAYGI DUYMAYAN kişlere (bilmeyerek üstelik) HİZMET EDİYORUM demekki.

ne için arkadaşım?
    Ben zaten forex piyasalarında işlem yaparken yığınla stress yaşıyorum.
    3 Yıldır alıp satmadığım, içinde bulunmadığım bu piyasa için de düşündüklerimi ve gördüklerimi paylaştım.

Diğer kçöyde başka şekilde hakarete uğradım KMX in topikinde.
    Burada da Özel mesaj yolu ile beyefendinin biri yazmış ve benim Teknik Analiz ile bu başarıyı GÖSTEREMEYECEĞİM düşüncesinde ve yorumunda bulunmuş??

Kimsenin ALTIN BİLEZİĞİMİ Tİİ YE ALMASINA MÜSAADE EDEMEM!
    BEN 36 SENEDİR BORSADAN KAZANDIKLARIMLA GEÇİNDİM.
    1994 KRİZİNDEN SONRA DA ÖYLE.

BUNUN TEMELİ TEKNİK ANALİZİM DİR.
    İNSİDER TRADİNG Çİ DEĞİLİM.

BU BÖYLE BİLİNE..
    abi sana burada da diğer tarafta da değer veren birçok insan var.

arada dengesizler çıkacak mutlaka.

ama çoğunluğu düşün derim.

Yorum

• serdar720
      Yeni Üye
      • 07 Aralık 2012
      • 46

Sayın BaBo,

özelden size bu lafları edeni sizin başlığı görmesini engellemek hatta forumdan atmak çare olabilir...

bu tip zevzek ve insanların emeğine saygı duymayan tipitipler her zaman olacaktır... özellikle son zamanda yetişen nesil den bir kesim (herkes değil-üzerinize alınmayın) bu konuda aile ve okul eğitimindeki eksiklikler nedeni ile bu konularda yanlış davranışlar içine giriyorlar. bizde çevremizde görüyoruz. işyerimizde kapımız karşı karşıya adam gelip giderken selam bile vermiyor... zorla öğretemeyiz. hayat onlar bunu zamanla öğretecektir.

bu kişiyi bu başlıktan atmayı teklif ediyorum.

elbette karar senin. saygımız var. Selamlar.

Yorum

• asi
        Aktif
        • 05 Temmuz 2009
        • 270

Abi senin topigede uyeler girsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

kırk yıl sırtında taşı bir gün indir dünyanın en moktan adamı sensin....istisnalar haric bu forum cemaatinden bunu öğrendim....

Yorum

• venguvac
            Katılımcı
            • 06 Eylül 2012
            • 94

Dünya piyasalarında insider trading yapabilmek için MİLYAR$ seviyesinde gücüm olması lazım.

Böyle bir gücüm yokken ÖZEL MESAJ YOLU İLE DE OLSA mesleğime SAYGI DUYMAYAN kişlere (bilmeyerek üstelik) HİZMET EDİYORUM demekki.

ne için arkadaşım?
            3 Yıldır alıp satmadığım, içinde bulunmadığım bu piyasa için de düşündüklerimi ve gördüklerimi paylaştım.

Burada da Özel mesaj yolu ile beyefendinin biri yazmış ve benim Teknik Analiz ile bu başarıyı GÖSTEREMEYECEĞİM düşüncesinde ve yorumunda bulunmuş??

BU BÖYLE BİLİNE..
            diğer tarafta "tekniğe inanma..." grubunda yazıyodunuz, ben sizi ilk ordan okumaya başladım.
            2009-2010 yükselişinin sonuna doğru dolar 1,50nin altına inmez demiştiniz bende hemen atlamıştım. sonra dolar 1,39 a kadar düşerken "abi beni yaktın" diye size çemkirmiştim siz bana kızmıştınız, haklıydınız. ordan döndü 1,55 civarında ben sattım, sonra sabredene 1,80-1,90 oldu.

4-5 yıldır yaşadığım herşeyden pay çıkardım, yeter mi? bence yetmez çünkü henüz maldayken büyük bir kriz görmedim. herkesi okuyup kendi süzgecimden geçirmeye gayret ediyorum.
            mesela buradaki başka bir konu sahibinin dediği hiçbirşey beni almaya veya satmaya sevketmez. ben artık kişilerin borsayla alakalı olmayan görüşlerinden yola çıkıp ciddiye alınıp alınmaması gerektiğine karar veriyorum.

konuyu dağıtmıyım, çok uzatmıyım şu şiir gibi olabilirsek hiçkimsenin önyargılarıyla uğraşmak zorunda kalmayız.

Yorum

• ainos
              Aktif
              • 27 Temmuz 2011
              • 323

ne için arkadaşım?

BU BÖYLE BİLİNE..
              Abi bu tip adamları gönder gitsin... seni kızdırıp, yazmanı mı engellemek istiyorlar anlamıyorum, bence ( ve dahi bizce) takılma bunlara gönder gitsin.... Bizler yazmasakta seni takip ediyor ve analizleri karşısında şapka çıkarıyoruz...
              saygılar selamlar...

Yorum

• asi
                Aktif
                • 05 Temmuz 2009
                • 270

Akli selim bi insan neden boyle davranis sergiler onu anlayamıyorum. Saga sola mesaj. Ariza herhal

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• greenspan41
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2009
                  • 327

babo abiyi uzun zamandır takip ederim. Kendisine çok teşekkür ediyorum karşılıksız paylaşımları için. bizleri bırakıp giderse uzulurum. Sevgi ve saygılarımla...

Yorum

• haritacı
                    Katılımcı
                    • 10 Ağustos 2011
                    • 71

Babo abi, müsait olduğum her zaman sen ne yazmışsın diye inan merakla bu topiğe geliyorum. Yazdığın 1 cümleyi bile dikkate alıp elimdeki 3-5 kuruşu değerlendirmeye çalışıyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz paylaşımlar için Allah sizden binlerce kez razı olsun. Askeriyedeki gibi 1 kişi bir şey yazıyor bunun üzerine tüm topiği bilgilerinizden mahrum bırakıyorsunuz. Verdiğiniz karara saygı duyuyorum ama bu kararınıza çok üzüldüm.

Yorum

• Karatay
                      Aktif
                      • 14 Ağustos 2011
                      • 277

Forumlarda yazmak zordur, heleki piyasa anlamında fikir beyan edip analiz etmek daha da zordur..
                      Herkesin harcı değil yani...!!!!!!!!!

Ben şahsen sn Babo'yu saygıyla izliyorum.
                      Aklı başında ve ayakları yere basan yorumlar yapar..

Yalnız size söyle bir eleştirim var, yıllardır bu forumlardasınız ve bazı yerici eleştirilere karşı artık bağışıklık kazanmış olmanız gerekiyor...
                      Bunları yapanların amaç ve niyetleri belli.

Ha şahsen ben yapamam o ayrı, sağlam sinir ve sabır gerektiriyor forumlar.
                      Ne de olsa herşey sanal..
                      Selamlar.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

Sn Babo kararınıza saygı duyuyor; artık paylaşmayacak olmanızın hüznünü, acısını hissediyorum. Saygı ve sevgilerimle.
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• blue
                          Yeni Üye
                          • 22 Ağustos 2013
                          • 7

haritacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Babo abi, müsait olduğum her zaman sen ne yazmışsın diye inan merakla bu topiğe geliyorum. Yazdığın 1 cümleyi bile dikkate alıp elimdeki 3-5 kuruşu değerlendirmeye çalışıyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz paylaşımlar için Allah sizden binlerce kez razı olsun. Askeriyedeki gibi 1 kişi bir şey yazıyor bunun üzerine tüm topiği bilgilerinizden mahrum bırakıyorsunuz. Verdiğiniz karara saygı duyuyorum ama bu kararınıza çok üzüldüm.
                          Pek yazmam. Yazmayıda beceremem. Arkadaş duygularıma tercüman olmuş....

Lütfen bir daha düşünün. Her şey için teşekkürler...

Yorum

• hakanbakan
                            Katılımcı
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 155

babo abi sana saygı duymayanın, bu topikte işi ne gönder gitsin..

bize sen lazımsın ..

karşılıksız verdiğin bilgilere ''anlayan'' parasıyla bile ulaşamaz..

bu kadar sevenin var.. pireye kızıp yorgan yakma abi..saygılarımla..

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

Babo, yeniceri ocaginda kazanlarla as yapilirmis. Icine bir sinek düstü diye hic bir kazan dökülmemistir. Sinek cümrü kadar yeri kirletmis olur. Kasik ile alip atilir. O kücük kirlilige büyük önem vermemek gerek. Senelerdir taninan sahsiyetsin. Kendini savunmaya bile ihtiyacin yok aslinda... Kazani dökmüyelim ne olur....
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• saleve
                                Aktif
                                • 27 Eylül 2013
                                • 244

Sn. Babo size yapılan bu davranışların bilinçli olduğunu düşünüyorum. Sinirlendirip bezdirmek ve ky'yi yön duygusundan yoksun bırakmak için. Paylaşımlarınızı sürdürmenizi diliyorum.
                                ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

Working...
                                X

Debug Information