Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size de Günaydın sevgili ÇAKAL kardes..

Itibar puani verip, Son durumlar nedeni ile gidisatin ne olacagini soran bir arkadasimiz var, bu ara borsa ile seans ile pek ilgili degilim, dolayisi ile de bu arkadasimizin son durumdan neyi kasdetigini anlayamadim, ancak onumuzdeki hafta kisa vadede endeksin yukarda max.54.700 assagida ise 54.200 arasinda salinacagini ve daha sonra da kendisine bir yon cizecegini (%60 ihtimal ile de 52.700 u hedefleyen bir assagi trend icerisine girecegini) dusunmekteyim.
    Bu bir ihtimal tabii, bohcamizda bulunsun diyecegim amma, "bohca" kelimesini kendisine ait "trade Mark" olarak addeden kisiler var internette, dolayisi ile bende diyorumki "Ihtimaller dolabimizda" bulunsun.

(Not;Bohca idi, trade mark idi, dolap idi, hepsi latifedir.
    Kimse uzerine alinmaya..Hic kimse ile hic isim olmaz, bu boyle biline. Iddiam yoktur, basit 2 tane cizgi atarim, grafiklerimdeki yorum kismidir esas olan onu da okuyucuya birakirim. Kendi yorumlarim grafiklerim uzerinde tarihli olarak mevcuttur. Ozetle anlayanlarin anladigi kadardir benim anlatmak istediklerim daha fazlasini istesem de anlatamam..)
    Bu mesaji yazdigimizda assagida 52.700 leri hedefleyen bir duzeltme ihtimaline %60 prim vermistik.
    Duzeltmemiz 48.080 e degerek (ongordugum rakamin cok assagisina degerek) tamamlandi.
    Malum adi ustunde "duzeltme"
    Orta ve UZUN vadede ise endeksimizin 2 siyah cizgimizin ALT-UST bantlari arasinda salina salina yukardaki 3.4 EURO hedefine gitmesini bekliyorum.

Ozetle, Bu anlamda 20.xxx li endeklerde 2 ci dip bekleyen analisler ile hemfikir degilim.

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

EURO USD de son durum..

EURO USD de dananin kuyrugunun kopacagi gunlere yaklastik.
      1.35 lerin altinda haftalik kapanis yapilmadigi takdirde yukarilari hedefleriz diye dusunurum.
      1.37xx ler karar noktasi olacaktir.

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

sevgılı babo abı sızı daha sık aramızda görmek isteriz....

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

teşekkürler sn BıkmışBroker, değerli analizlerinizi daha sık paylaşmanız umuduyla ;)
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

EURO/USD paritesinde maalesef bugun 1.3324 gorulerek USD lehine bir cikisin mujdesi verilmis oldu.
            Bu saatden sonraki cikislar TEPKi cikisi olacaktir.
            1.37 gecilmeden de EURO penceresinden olaya bakmamak lazim.

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

EURO/USD paritesinde maalesef bugun 1.3324 gorulerek USD lehine bir cikisin mujdesi verilmis oldu.
              Bu saatden sonraki cikislar TEPKi cikisi olacaktir.
              1.37 gecilmeden de EURO penceresinden olaya bakmamak lazim.
              Babo abi seni harbiden özledik. Biliyorum işin sık ama yine de seni görmek çok güzel.

Sen benim VOLVO seyahat indikatörlerini takip eder ve çok güvenirdin.

İnanırmısın son iki seyahatim ile hem çöküş hem de çıkış gününü tam gününde yakaladı. Bu kadar da olmaz derdin valla

sevgiler,saygılar....

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Babo abi seni harbiden özledik. Biliyorum işin sık ama yine de seni görmek çok güzel.

Sen benim VOLVO seyahat indikatörlerini takip eder ve çok güvenirdin.

İnanırmısın son iki seyahatim ile hem çöküş hem de çıkış gününü tam gününde yakaladı. Bu kadar da olmaz derdin valla

sevgiler,saygılar....
                Sagol Varol sevgili VOLVO kardes..
                Halen guvenirim o seyahat indikatorlerine..

Bu arada gelmisken Garanti ile ilgili nostaljik bir grafik de koyayim suracigiza.
                Vakti zamaninda Garanti de 3.8 EURO hedef vermistim.. Kimse inanmamisti.. ;) (BLOG da son sayfada var bu grafik)

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

Bu da ayni grafigin bugunki hali..

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

DYHOL euro bazli grafik..

Yorum

• asi
                      Aktif
                      • 05 Temmuz 2009
                      • 270

babo ağbi bu kağıdı sende çok seviyosun

DYHOL euro bazli grafik..

hedef neresi? uzun vade

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hedef neresi? uzun vade

Sevgili asi,
                        Ben kagit sevmem, ihtimalleri severim..
                        Sene 2001 veya 2002 idi, YKBNK 4.cu tabanini yedi ve 1050.- ye geldi.
                        Elimdeki isC leri %10 ile kol kesip YKBNK aldim..
                        En son YKBNK ile 6.400-6.500 araliginda vedalastigimda kagit 6.800 TL dan bolundu..

O zamanda forumlarda hep YKBNK'i savundum, nedeni ise TSMF nin bu kagidin patronu ile ilgili sorundan dolayi (Bankalar kanunu ilgili maddesi-1 bankasi fona devredilmis banka patronu bankacilik yapamaz) idi.

Haa banka bunyesinde back to back krediler yokmuydu?
                        Ama kagit3.800-4.300 lerden birden bire 1.050 lere gelince, ihtimalleri sevdigim icin daldim o kagida..

Bu DYHOL de de ihtimaller var..
                        Verilen cezanin cok AGIR oldugunu dusunuyorum.
                        Ceza nedenlerine ve detaylarina girip yorumumu siyasi mertebeye cekmek istemiyorum.
                        ANCAK, yukardaki hedefler, ihtimaller bir araya gelince de ilgimi cekiyor bu kagit.

0.56-0.58 bandinda girip, 0.99 dan ciktim 1.ci tur..
                        Ama uzun zamandir borsa ile ilgili degildim, tekrar ilgilenmeye baslayinca eski aliskanliklarim depresti acikcasi..

Hedef mi dedin??
                        Kagit bu ceza ile ilgili problemlerini halledebilirse, GARANTi nin bugunki HEDEF RAKAMINA es deger bir hedefi var!
                        (Bakiniz yukarda hedef rakama nasil ulasmis bu garanti?)
                        (Biraz attim galiba amma bendeki grafiklerde boyle gozukuyor? Kusuruma bakma)

Yorum

• kuzey
                          Katılımcı
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 162

Sn.Bikmis Broker, hazir ykbli gunlerinizi anmisken sizin pencerenizden Ykbnk'nin son teknik falini paylasmaniz mumkun mu acaba?

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Sene 2001 veya 2002 idi, YKBNK 4.cu tabanini yedi ve 1050.- ye geldi.
                            Elimdeki isC leri %10 ile kol kesip YKBNK aldim..
                            Abi yemin ederim o günleri dün gibi hatırlıyorum. Çünkü 1050'ye satmıştım.Demek ki sen almışsın.Şaka değil .Vallahi de billahi.

Hatta hafızam yanılmıyorsa Türkiye ile Brezilya Dünya kupasında maç yapıyordu.O zamanlar sabahları oluyordu maçlar japonya'da oynandığından dolayı. Devre arası gidip stresten kurtulmak istemiş ve satmıştım.

İşte babo abi ile volvo farkı o yıllarda

Yorum

• guneysu
                              Rize
                              • 01 Mart 2009
                              • 646

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Abi yemin ederim o günleri dün gibi hatırlıyorum. Çünkü 1050'ye satmıştım.Demek ki sen almışsın.Şaka değil .Vallahi de billahi.

şimdi buldun senin senetleri senden ucuza kapatanı,

Asıl meseleye gelelim volvo kardeşim....

Mustafa Abi'den paraları geri alalım... Ortağız ama

Babo abi, özledik yazılarını, piyasa sensiz çekilmiyor.. böyle uzun aralar verme..
                              !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

Biraz da Nostalji yapalim deeelmi?

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sn.Bikmis Broker, hazir ykbli gunlerinizi anmisken sizin pencerenizden Ykbnk'nin son teknik falini paylasmaniz mumkun mu acaba?
                                Valla 5 AGUSTOS 2009 tarihinde yapmis oldugum bir analiz var..

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı
                                O analizindeki grafigin bugunki halki ise assagida..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information