abi iyi akşamlar.
haftalık yorum yaparsan sevinirim.
kal sağlıcakla.
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bayrak
Sp500 ün bugün gördüğü 1985 değerine bayrağı diktim
Tepe olduğunu düşünüyorum
Bist ile bağlantı kurmuyorum.kayda alınsın diye yazdım
Alemin taçsız kralı babo abime selamlar
Leave a comment:
-
Caniniz SIKILDIGINDA, okuyup biraz gulun..
Bana ithafname..
Ve DELiLER..
Leave a comment:
-
-
babo abi,31.4 ü görür müyüz?yarın belli olur gibibikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Leave a comment:
-
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Hiçbirisi değil sayın hpr.
O pulcuklar "renk" katıyor grafiklerime.
Esas gözükmeyen onlarca (tarafımdan revize edilmiş) indikatör var mutfakta.
Ancak her şartta da en önemlisi "trend çizgilerim" dir.
İndikatörlerim de meslek sırrımdır paylaşamam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
ben metastocktan parabolic sarı çizdirdiğim zaman bir tane nokta nokta grafiğin bazen altına bazen üstüne çıkan çizgi görebiliyprum. böyle üç tane çıkmıyor
parabolic sarın properties ini açtım şimdi
orada metastock un standart ayarı (yani standart derken hiç ellemediğim kendi değerleri)
step: 0,02
maximum: 0,2 gözüküyor
Leave a comment:
-
sayın babo sizin grafiklerdeki kırmızı saro ve mavi nokta nokta cizgiler hareketli ortalamamı
öyleyse kaç günlük harekettli ortalama bunlar
eğer parabolic sar ise ( ki öyle sanırım çünkü grafiğin üzerinde öyle yazıyor) bunu metastocktan nasıl çizdiririm yani parabolic sarı seçip grafiüin üstüne atarsam ayarlarını mı değiştirecem yoksa hiç dokumayayım mı ayarlarına
Leave a comment:
-
-
Bence ALTIN VURUS 4 basladi EVET. Grafikte "baslayacagi yer" seklinde yazdigim icin kafaniz karisiyor.Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Bıkmışbroker inanın birçok kez söyledim ama yine tekrar edeceğim.Sadece ama sadece sizi takip etmek bile yetiyor.Kafa karıştırmaya gerek yok diğer kişileri okumakla. Black Friday bekleyen Sn.KMX sonradan itiraf etti.Bir rahatsızlığı varmış ve bu rahatsızlık sonucu oluşan septomlardan birisi kesin konuşmakmış. Enteresan bir septom.Büyük geçmiş olsun tabii. Ama nsanlar shortta yakalandıktan ve aradan 1 ay geçtikten sonra bu itirafın gelmesi ayrı bir talihsizlik. Ama dediğim gibi şahsen ben sadece sizi takip edeceğim.
Kafamda tek açık kalan soru şu.
Aslında bist te düzeltme nereye kadar çekilirse çekilsin trend yukari ise alim poz larini korumak en doğru strateji olabilir.
Trend yukarı evet.
Hatta 4.cü altın vuruş'u başlatacak kadar.
demişsiniz yukarıda. Bense Altın Vuruş başladı diye biliyordum ya da öyle yazdığınızı hatırlıyorum sanki.
Altın Vuruş başladı mı başlamadı mı
Soruyu kısa tutmak amacı ile direkt sorayım dedim
Yada belli bir şart mı var, başlaması için.
tekrar herşey için teşekkürler.
Cunki oyle bir okuyucu kesimi var ki hersey %100 NET yazilsin istiyor, duzeltmelere bile tahammulu YOK!!
Su anda icinde bulundugumuz durum "duzeltmedir".
Buradaki PUF nokta bu yasadigimiz duzeltmenin olagandan DERiN olma ihtimalidir.
Zaten Bu duzeltme olagandan derin olursa bu defa cok daha farkli bir formasyon ortaya cikacaktir (TOBO) diye onu da yazdik.
Duzeltmenin gidecegi max hedef 61 bin diye grafiklerde var.
Onun altinda sarkarsak (ola ki sarktik) BEYAZ cizgilerle degebilecegimiz seviyeleri de verdik.
O beyaz cizgilere kadar sarkma ihtimalimiz MAX %10 dur dedim.
Ki benim icin %10 demek neredeyse (ihtimal YOK!) anlamindadir.
Bir arkadasimizda USD deki hareket mi onde gider? BiST mi diye sormus?
Bu sorunun cevabi da zaten su anda yasadigimiz ortamda mevcut??
Yani USD de yukari hareket basladigi icin BiST treni patinaj cekiyor.
USD de ki hareket biterse, BiST treni Altin Vurusuna devam edecektir.
USD deki hareket baslangicini da yemekli bir toplantida arkadaslara sozlu olarak (2.07) ifade ettim.
Bu durumda elinde nakit bulunanlar, USD den aldiklari ilave primler ile bu duzeltmede BiST assagida belirli hedeflere geldikce "ilave alimlar" dusunmelidir anlami cikar zaten.
Butun bu yazilanlar Yatirim Tavsiyesi Degildir.
Aklinizi basiniza alin, yazilanlari kendi AKIL suzgecinizden gecirin!!!!
Leave a comment:
-
Sn.Bıkmışbroker inanın birçok kez söyledim ama yine tekrar edeceğim.Sadece ama sadece sizi takip etmek bile yetiyor.Kafa karıştırmaya gerek yok diğer kişileri okumakla. Black Friday bekleyen Sn.KMX sonradan itiraf etti.Bir rahatsızlığı varmış ve bu rahatsızlık sonucu oluşan septomlardan birisi kesin konuşmakmış. Enteresan bir septom.Büyük geçmiş olsun tabii. Ama nsanlar shortta yakalandıktan ve aradan 1 ay geçtikten sonra bu itirafın gelmesi ayrı bir talihsizlik. Ama dediğim gibi şahsen ben sadece sizi takip edeceğim.
Kafamda tek açık kalan soru şu.
Aslında bist te düzeltme nereye kadar çekilirse çekilsin trend yukari ise alim poz larini korumak en doğru strateji olabilir.
Trend yukarı evet.
Hatta 4.cü altın vuruş'u başlatacak kadar.
demişsiniz yukarıda. Bense Altın Vuruş başladı diye biliyordum ya da öyle yazdığınızı hatırlıyorum sanki.
Altın Vuruş başladı mı başlamadı mı
Soruyu kısa tutmak amacı ile direkt sorayım dedim
Yada belli bir şart mı var, başlaması için.
tekrar herşey için teşekkürler.
Leave a comment:
-
Sayin BaBo ..sizce once dolar mi verdiginiz hedeflere gidecek..bist mi..2 si ayni anda yukselmeyecegine gore...dolar long luyorum..aslinda bist sortlamam lazim..ama sizin grafik aklima geliyor elim gitmiyor..tskr ederim...
Leave a comment:
-
İsmail kardeş,FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. BaBo abi, artık inanıyorum ki siz kesin sinirlerinîzi aldırmışsınız
En patavatsız sorulara bile büyük olgunlukla cevap veriyorsunuz, işte bu farkta sizi diğer sözde yorumculardan ayırıyor
İltifat etmişsin teşekkür ederim.
Siniri sağlam olmayan para piyasalarında işlem yapmasın zaten.
Kolay değil, inatla ve ısrarla gördüğün hedefleri beklemek.
Yerine göre zararda yerine göre kar da sabırla beklemek.
Disiplin yoksa kazanç da yok!
Ya da az var?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:

Leave a comment: