Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bikmisbroker
    replied
    bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size de Günaydın sevgili ÇAKAL kardes..

Itibar puani verip, Son durumlar nedeni ile gidisatin ne olacagini soran bir arkadasimiz var, bu ara borsa ile seans ile pek ilgili degilim, dolayisi ile de bu arkadasimizin son durumdan neyi kasdetigini anlayamadim, ancak onumuzdeki hafta kisa vadede endeksin yukarda max.54.700 assagida ise 54.200 arasinda salinacagini ve daha sonra da kendisine bir yon cizecegini (%60 ihtimal ile de 52.700 u hedefleyen bir assagi trend icerisine girecegini) dusunmekteyim.
    Bu bir ihtimal tabii, bohcamizda bulunsun diyecegim amma, "bohca" kelimesini kendisine ait "trade Mark" olarak addeden kisiler var internette, dolayisi ile bende diyorumki "Ihtimaller dolabimizda" bulunsun.

(Not;Bohca idi, trade mark idi, dolap idi, hepsi latifedir.
    Kimse uzerine alinmaya..Hic kimse ile hic isim olmaz, bu boyle biline. Iddiam yoktur, basit 2 tane cizgi atarim, grafiklerimdeki yorum kismidir esas olan onu da okuyucuya birakirim. Kendi yorumlarim grafiklerim uzerinde tarihli olarak mevcuttur. Ozetle anlayanlarin anladigi kadardir benim anlatmak istediklerim daha fazlasini istesem de anlatamam..)
    Bu mesaji yazdigimizda assagida 52.700 leri hedefleyen bir duzeltme ihtimaline %60 prim vermistik.
    Duzeltmemiz 48.080 e degerek (ongordugum rakamin cok assagisina degerek) tamamlandi.
    Malum adi ustunde "duzeltme"
    Orta ve UZUN vadede ise endeksimizin 2 siyah cizgimizin ALT-UST bantlari arasinda salina salina yukardaki 3.4 EURO hedefine gitmesini bekliyorum.

Ozetle, Bu anlamda 20.xxx li endeklerde 2 ci dip bekleyen analisler ile hemfikir degilim.

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    UFO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. Babo selamlar,

Etkilenmeden birşey sormak istiyorum müsaadenizle
    Euro 'nun tekrar güçleneceğini düşündüğünüz anlıyorum. Peki USDTRY için öngörüleriniz nasıldır ?
    Beklentim en azindan BaBa bir tepkidir Euro/USD icin.
    USDTRY ise uzunca bir zamadir guzel bir DiP olusumu yasadi.
    1.76-1.78 bandini zorlayacak gucte sanki.
    Gecerse dusunmek lazim, gecmeden birsey soyliyemiyecegim.

(son cikisinda kaynagi belirsiz 20 milyar dolar Suriye taraflarindan nakit tirlarla gelivermisti...)

Leave a comment:

• YORUMCU
    replied
    eğer hiç bir düşüş sonsuza kadar değildir diye düşünen varsa aylık grafiklerden ve bilançolardan yararlansın derim başkada bir şey demem.
    son kural SABIR.

Leave a comment:

• UFO
    replied
    Bir Kenarda dursun bakalim dedigimiz rakamlar gercek olmaya basladi..
    Euro/USD de sahsen 1.36 dan baslamak uzere 1.32 ye kadar EURO lehine kademeli pozisyon aliridim..

Amman yazdiklarim sizi etkilemesin.. e mi??
    Sn. Babo selamlar,

Etkilenmeden birşey sormak istiyorum müsaadenizle
    Euro 'nun tekrar güçleneceğini düşündüğünüz anlıyorum. Peki USDTRY için öngörüleriniz nasıldır ?

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    Bu Topicde 99 numarali Gonderimizdeki BABA grafigin "durum ve gidisat" hakkinda bize genel fikir vermesi nedeni ile GUNCEL halini assagida bulabilirsiniz.

XU100 icin ise yine bu forumda yayinladigim bir grafik var.
    Bahsettigim gevseme bu grafikde detayli olarak var. Daha dogrusu Bu grafigi yorumlayabilene, cok guzel bir YOL HARiTASI mevcut..
    Bu rakam XU100 icin ustteki grafikde Max. 41.600 civari olarak gozukmektedir..

Leave a comment:

Working...
X

Debug Information