babo abi,
en üstteki düşen mavi çizgiyi nasıl çizdiğini bi bulsam, erecem ama bir türlü bulamadım...
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Tekrar hatırlatmakta fayda var, bu bölüm kısa süre grup üyesi dışındakilere kapatılacaktır. Grup üyeliği için bana özel mesaj atabilirsiniz , ya da borsa genel altına açtığım şu linke http://forum.keyborsa.com/showthread...mak-isteyenler... kullanıcı adınızı ekleyebilirsiniz.
Leave a comment:
-
Sevgili BaBo abi illa borsa ile ilgili birşeyler yazmanıza gerek yok. kanada'daki hava durumunu bildirseniz bile benim için yeter.
Teknik analizleriniz zaten çerçevelik analizler.
Saygılar sevgili abim
Leave a comment:
-
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Allah yardımcınız olsun..
Yine de Çok kısa vadede şansınız var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
eyvallah da babo abi cortta pis sıkıştık,grafiğe göre de salavat getirmemiz yakın,naapalım?
dow yıkılıyor ama önemli olan yarınki fiyçırlar değil mi?
Leave a comment:
-
Bu detaylar "profosyonel hizmet" verdigim detaylari icermektedir.bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir ay önce babo abi aşağı yönlü tradedeyim demişti, zamanı ve düşüş miktarını söylemedi bakalım nereye kadar gidecek.
O anlamda buralarda benden ilave bilgi beklemeyin lutfen.
Leave a comment:
-
bir ay önce babo abi aşağı yönlü tradedeyim demişti, zamanı ve düşüş miktarını söylemedi bakalım nereye kadar gidecek.ayhan53 Nickli Üyeden AlıntıDow 30 16.256,00 16.437,18 16.452,00 16.220,50 -181,18 -1,10% 20:58:42
S&P 500 1.844,70 1.872,18 1.872,90 1.840,20 -27,48 -1,47% 20:58:42
Nasdaq 100 3.511,30 3.600,44 3.600,40 3.500,40 -89,14 -2,48% 20:58:42
abd de durum vahim nasdaq son bir hafta çok kan kaybetti
Leave a comment:
-
-
evetlula Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrı bır grup üyeliğimi olacak sevgili simurg ?
Leave a comment:
-
Ayrı bır grup üyeliğimi olacak sevgili simurg ?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu bölüm kısa süre sonra , sadece grup üyelerine açık olacaktır. Üyelerimiz grup isteklerini özel mesajla iletebilir. Grup üyesi olacak olan üyeler, sn. bıkmısbroker'ın ilkelerine kesinlikle uyacaktır. Bu konuda hiç kimseye müsamaha gösterilmeyecek olup polemik çıkartan üyelerin üyeliklerine son verilecektir.Ayrıca sn. bıkmışbroker , zamanı müsait oldukça ya da gerekli gördükçe paylaşım yapacaktır.Bu konuda herkesin anlayışlı olmasını istiyorum.
Leave a comment:
-
forum genelde göremeyince üzüldüm. böyle daha şık olmuş. teşekkürler Simurg.
Leave a comment:
-
Bu bölüm kısa süre sonra , sadece grup üyelerine açık olacaktır. Üyelerimiz grup isteklerini özel mesajla iletebilir. Grup üyesi olacak olan üyeler, sn. bıkmısbroker'ın ilkelerine kesinlikle uyacaktır. Bu konuda hiç kimseye müsamaha gösterilmeyecek olup polemik çıkartan üyelerin üyeliklerine son verilecektir.Ayrıca sn. bıkmışbroker , zamanı müsait oldukça ya da gerekli gördükçe paylaşım yapacaktır.Bu konuda herkesin anlayışlı olmasını istiyorum.
Leave a comment:
-
iki dost kolay kolay kopmaz. biz araya girmeyelim.polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi, son mesajınızdan kuzu ile bağların tamamen koptuğunu algıladım...
Biz küçük yatırımcılar sizin gibi üstatlardan yararlanmak için burdayız...daha önce de tartışmalar oldu, ama bu kez farklı galiba...hayırlısı olsun diyelim...
sinirler zamanla soğur, biz niye kapışmıştık denir hemhal olunur.
Leave a comment:

Leave a comment: