Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mesutk
    replied
    bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seren 1 in forumlarda yazarken de grafiğini gördüğümü hatırlamıyorum.

Bu arada Bist10Banka endeksimiz once 47€ ya sonra da 45€ ya gevseyecek.

Twitter e bir türlü ısınamadım.
    Oradan hiçbirşey takip etmiyorum.
    teşekkürler.

bir de kime ve niye olduğunu söyleyeyim:

1 - KMX'in yorumunu burada paylaşan arkadaşa.

2 - Bu yorumu paylaştığı için BaBo abi ( samimiyetimiz yok ama böyle hitap edesim geldi ) içini döktü. içini döktü derken; grafları ile zaten bunları söylüyordu. ama benim gibi bilgisi az olanlar anlamıyordu. ( Daha doğrusu - bence - bir çoğu anlamıyordu, ama kimse söyleyemiyordu. )

şimdi BaBo abiden net rakam çıktı 47 ve 45 € diye.

iş kaldı zaman analizine.

haydi ağalar bi el atın biraz daha konuşsun BaBo abi

şaka bir yana teşekkürün büyüğü sana üstat.

forumlara bakıyorum; işlem yapanların bir çoğu TA'nın TE sini bilmeden hareket ediyor. devamında ise benim de yaşadığım gibi, netice hüsran oluyor.

para kaybedince başlıyoruz, teknik çalışmaya.

uzatmayayım diyeceğim şu; sağol üstat, eline, emeğine sağlık.

bir de istek; anladığım kadarıyla pek tarzın değil ama - çok bilenleri bir kenara koyalım - benim gibi çömezler için gördüklerini - fırsat buldukça - anlayabileceğimiz şekilde paylaşırsan sevinirim.

kalın sağlıcakla üstadım.

Leave a comment:

• eren@
    replied
    ustadlar daha iyi bilir de ben bu durumu bir düzeltme hareketi olarak yorumlamak istiyorum bakalım nereye kadar olur ...ytd

Leave a comment:

• erkmen
    replied
    leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OrdA sonucu var mehmet. Bar analizi ile buldu. Daha once dipte iken biZlere mesaj atmisti. Size 3 hafta sure 10000 puan yetermi diye. 77000 deydik. 88 000 e geldiginde yanilmisim bu 20000 lik cikismis dedi. En dipten 20000. Simdi ilk defa ortaya atti.20000 dedi.

Gariptir.. Dolayli yoldan kuzu nun similasyonu ile hedef noktasinda cakisiyor.
    Fakat ben 10000 puanda terse doner carpisarak dip ararim. Cunku bende kriz oncesi balon bekliyorum. Kriz 2015 te

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ustat balon diyorsunda... balon zaten 2009 dan beri olmuyormu baskasinin parasiyla saadet yasiyoruz bu donemde daha da borclanmadikmi
    Reel sektorde batan firmalar artmaya basladi hane halki borclanmasi desen pik seviyede
    Daha 15 gun once 1 milyar tl cirosu olan cok buyuk bir grup iflas bayragi cekti hemde 300 milyon tl banka borcuyla birde satici borclarini dusun yine bulundugum sehirde 2 firma batti bunlarin banka borcu ve satici borclari ciddi seviyelerde sikinti had safhada yani
    Ben yeniden bir balon yukselisi beklemiyorum acikcasi

Ama bu borsa ne olacagi belli olmuyor :-) bende dusus tarafinda bekliyorum babo nun hesaba gore %5-6 ilk planda dusus olacak
    Yani aslinda herkes kisa vaded dusus bekliyor

Leave a comment:

• VIX100
    replied
    bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

139.950 son değeri bıst10
    47€>135.125
    45€>129.375

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    Forumlarda ve sanal alemde TA ve EW yapan Herkesler DJi de ve S&P de (BUGÜN YARIN HEM DE-eli kulağında yani) düşüş bekliyorlar.

Ve arkasından da BİST de parallel YERiN dibi formasyonları ve 20 bin puvanlı düşüş rakamları konuşuyorlar..

Ne ilginç değilmi?

Bu endekslerle (DJİ ve S&P) ilgili daha fazla YORUM yapmadan bir SAPTAMADA bulunayım dedim.

Leave a comment:

• VIX100
    replied
    babo bu boru deel,gülmekten bitirdin beni abi,berhudar ol

Leave a comment:

• leventaslan
    replied
    Yani dusus tamam. Ama sonuc olarak bende babo gibi dusunuyorum. 2012 yi yasiyoruz gibi geliyor bana. Cok benziyorlar. Haftaluk bakun goreceksiniZ.

Leave a comment:

• leventaslan
    replied
    OrdA sonucu var mehmet. Bar analizi ile buldu. Daha once dipte iken biZlere mesaj atmisti. Size 3 hafta sure 10000 puan yetermi diye. 77000 deydik. 88 000 e geldiginde yanilmisim bu 20000 lik cikismis dedi. En dipten 20000. Simdi ilk defa ortaya atti.20000 dedi.

Gariptir.. Dolayli yoldan kuzu nun similasyonu ile hedef noktasinda cakisiyor.
    Fakat ben 10000 puanda terse doner carpisarak dip ararim. Cunku bende kriz oncesi balon bekliyorum. Kriz 2015 te

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarım saattir uğur yılmazın sayfasını tarıyorum, çok twit var ve sözü edilen 20.000 puanlık analizi göremedim. 2 mayıs tarihinde vob için iki hafta içinde 10.000 puan düşebilir demiş. Zaten babo'nun bahsettiği grafikli bir analiz hiç yok. Ben mi bulamadım acaba ?

Leave a comment:

• bymehmet
    replied
    Yarım saattir uğur yılmazın sayfasını tarıyorum, çok twit var ve sözü edilen 20.000 puanlık analizi göremedim. 2 mayıs tarihinde vob için iki hafta içinde 10.000 puan düşebilir demiş. Zaten babo'nun bahsettiği grafikli bir analiz hiç yok. Ben mi bulamadım acaba ?

Leave a comment:

• leventaslan
    replied
    Twitter da yaziyor.@uguryilmaz62

Leave a comment:

• sincapc
    replied
    Uğur Yılmaz'ın twitter hesabı var :https://twitter.com/uguryilmaz62

Bir de hisse.nette yazan kığılcım nickli değerli bir katılımcı var, benim dikkatimi çekti:

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    Uğur Yılmaz'ın o yazısını okumadım.
    O yazıyı okumam mümkünmü?
    Nerde yazıyor Seren 1??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• leventaslan
    replied
    Bidaha soyleyim. 20.000 i ilk ortaya atan ugur yilmaz dir. Teknik olarakta acikladi.

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Sayın sincapc,
    Ben başkalarının analizlerini okurum.
    Kendi analizlerimle mukayese ederim.
    Benim gördüklerimle örtüşen ve örtüşmeyen yerleri tekrardan gözden geçiririm.
    Forumlarda yazmaktaki hedefim de karşımda düzgün analiz yapan kişiler görmektir.
    Ancak maalesef KMX da nasıl analiz yaptığını açıklamayanlardan.
    Takas da Takas diyip dururdu eski yazdığı yazılarda.
    Bana koyan da bu ya?

TA nın EW nin Allahını yap çalış, sonra otur fikirlerini yaz (Kuzu, KMX vb bak şekil 2 A) bir tane grafik paylaşma "Lagalugalar la" yorum yaz, geçin git!

Sen 2.5 ay zaman veriyorsan, yaptığın TA da "zaman analizi de" yapabiliyorsun demektir.

Zaman analizi her TA cı yapamaz!
    Ancak Usta TA cı zaman analizi yapar!!!

Yemeyin beni lem.

BaBo bu boru deeel.
    Allahsız tosbaalar, Sizi bokunuzdan bile tanırım ben.

Deermişim?? ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

Working...
X

Debug Information