Sağlıklı ve Naturel Yemek Tariflerim; Et,Balık,Tatlılar vb...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dalgıçkerem
    Yeni üye
    • 04 Eylül 2009
    • 10

preLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunuz hayırlı, yavrunuz da bundan 1000 kat daha sağlıklı olsun.
    ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamdolsun.Rabbim yardımcın olsun.
    Hayrihi ve şerrihi minellahüteala....ile ahir.
    Hayır ve şerrin Allahü Teala'dan geldiğine iman ettik.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
    "Şüphesiz biz Allah'tan geldik ve O'na döneceğiz."
    Amenna ve saddagna.
    İmtihan dünyası,herkes bir şeyle imtihan olmakta Keremim.Elinde tüm imkanlara sahip olanlar için belki de o sahip oldukları öte de onlara yük olacak.
    Rabbim verdikleri nimetlerin şükrünü eda edenlerden ve son nefes dahil imanla göçenlerden eylesin.
    simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dulaarımız sizinle...Allah acil şifa versin...
    Allah hepinizden razı olsun.

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

dalgıçkerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Abi napalım az çok anladığımız şey bu, borsadan yazsam bana uyanlar batar . Muhammed hakkındada epeydir yazmamıştım. Epey sürpriz gelişmeler oldu, bu yaz ortalarında muahmmedin görmeyen sağ gözü kendi kendine açıldı, Allahın mucizeleri sonsuzdur. Son kontrolleri içinde geçen ay doktoruna gittik 1 sene öncesine göre baya iyi maşallah, ufak ufak konuşmayada başladı ama acayip yaramaz ele avuca sığmıyo. Şimdilik bi dikkat eksikliği var o konudada eğitim için uğraşıyoruz hayırlısı bakalım.
      oohhhhh ohhh çok sevindim. Muhamedimin badem gözleri aklımda kalmış.Nazarlardan korusun dünyalar tatlısı oğlunu. Dikkat eksikliği konusunda bir çözüm bulursan bende eğitim isterim.yaş 36 oldu hala dikkatimi toparlıyamıyorum

Şimdi sahile inip, balta karagözmü nedir ondan avlıyacağımk24 Utanmasam fırında ton balığı yapacağım şimdi

Canım kardeşim kendine ve ailene iyi bak herzamanki gibi. Bu topiği de sakın ihmal etme.Sürekli gözüm burada olacak

Yorum

• dalgıçkerem
        Yeni üye
        • 04 Eylül 2009
        • 10

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hayırlı olsun topiğiniz, en iyi izleyicilerinizden birisi olacağım....
        Abi çok teşekkürler, inşallah sık sık yazacağım

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

Başlık hayırlı olsun...

zıpkıncılık yok bizde, balıkçı doktor tutup getirirse yeriz anca...

Muhammedin iyi olduğuna sevindim, derdi veren dermanınıda verir......
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• dalgıçkerem
            Yeni üye
            • 04 Eylül 2009
            • 10

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            oohhhhh ohhh çok sevindim. Muhamedimin badem gözleri aklımda kalmış.Nazarlardan korusun dünyalar tatlısı oğlunu. Dikkat eksikliği konusunda bir çözüm bulursan bende eğitim isterim.yaş 36 oldu hala dikkatimi toparlıyamıyorum

Şimdi sahile inip, balta karagözmü nedir ondan avlıyacağımk24 Utanmasam fırında ton balığı yapacağım şimdi

Canım kardeşim kendine ve ailene iyi bak herzamanki gibi. Bu topiği de sakın ihmal etme.Sürekli gözüm burada olacak
            Yemek topiği açtık, muhammed bebek burada da konu oldu sevenleri ve unutmayanları için son fotoğraflarından ekleyip ve tekrar yemek yazılarına devam edelim. Bu fotoğraflarda 2 gözüde görüyor

---------------------------------------------------
            telefon hastalığı var, uçuş moduna alıp veriyoruz sayesinde kırılmayan telefonda kalmadı :040:

----------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Yorum

• TheSecret
              .................
              • 31 Mayıs 2009
              • 70

Sayın Dalgıçkerem,

Öncelikle Muhammed yeğenimize acil şifalar diliyorum. Allah sağlığını ve sıhhatini tamam etsin.

Gelelim şu karagöz mevzuuna: yahu bu kadar gaddarlık olur mu? Abicim git mercimek çorbası tarifi versene, balık tarifi verip üstelik zıpkınla avladığını söyleyerek hatta durmayıp bir de resmini çekerek buraya koyman çok gaddarca. Balık deyince benim için akan sular durur. Hele hele zıpkınla balık avı başlı başına bir keyif, bir ayrıcalık.

Zıpkın avında vurduklarının resmini eklersen eğer onları görmek ayrıca bir keyif olur benim için.

Saygılarımla...
              fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

• kertenkele
                Katılımcı
                • 28 Ağustos 2009
                • 42

Hayırlı olsun

merakla takip ediyorum

Yorum

• dalgıçkerem
                  Yeni üye
                  • 04 Eylül 2009
                  • 10

TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sayın Dalgıçkerem,

Öncelikle Muhammed yeğenimize acil şifalar diliyorum. Allah sağlığını ve sıhhatini tamam etsin.

Gelelim şu karagöz mevzuuna: yahu bu kadar gaddarlık olur mu? Abicim git mercimek çorbası tarifi versene, balık tarifi verip üstelik zıpkınla avladığını söyleyerek hatta durmayıp bir de resmini çekerek buraya koyman çok gaddarca. Balık deyince benim için akan sular durur. Hele hele zıpkınla balık avı başlı başına bir keyif, bir ayrıcalık.

Zıpkın avında vurduklarının resmini eklersen eğer onları görmek ayrıca bir keyif olur benim için.

Saygılarımla...
                  Teşekkür ederim yazınız için. Böyle teşvik edici yazılar oldukça sıksık tarif ve fotoğraflar ekleyeceğim.

Yorum

Working...
                  X

Debug Information