Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hiç anlam veremiyorum...
seçme heralde bu bizim taraftarlar...
istiklal marşında ıslık çalacaklar.bizimkiler alkışla karşılık verecek...
doğrumu yanlışmı o tartışılabilirdr sadece garip..
neyse biz istediğimizi aldık:36_1_13:
Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup'taki 8. ve son maçında Ermenistan'ı 4-0 mağlup etti.
Alınan bu sonuçla grubu 19 puanla lider tamamlayan Ümit Milli Takımımız, 11-15 Ekim 2008 tarihleri arasında oynanacak olan 2009 Avrupa Ümitler Şampiyonası Play-off Elemeri'nde oynamaya hak kazandı. Karşılaşmada Türkiye'nin gollerini Batuhan (Dk.26 ve 45), Eren (Dk.34) ve Özer Hurmacı (Dk.56) kaydetti. Grupta bugün oynan diğer karşılaşmada Ukrayna deplasmanda Çek cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.
Belçika Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Rene Vandereycken, Türkiye gibi zorlu bir ekibe karşı oynayacaklarını bildiklerini söyledi.
Rene Vandereycken, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, hem kendilerinin hem de Türkiye'nin, Dünya Kupası eleme grubu maçlarına galibiyetle başladığını ifade ederek, ''Biz evimizde kazandık, Türkiye ise deplasmanda kazandı. Yarın burada iyi bir sonuç almak istiyoruz. Beraberlik iyi bir sonuç, ama galibiyet çok daha iyi bir sonuç olur'' diye konuştu. Bir soru üzerine, Türkiye'nin güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Vanderycken, maç öncesi rakip hakkında çok fazla konuşmak istemediğini ifade etti.
Belçikalı teknik adam, gruptaki hedefleriyle ilgili bir soruya ise ''Ben öncelikle önümdeki maça bakarım. Maç maç konsantre olmayı tercih ederim. Yarın Türkiye, sonra Ermenistan ve İspanya'ya karşı oynayacağız. Öncelikle önümdeki maçı düşünüyorum'' yanıtını verdi.
kötü kaçırdık elimizden her zaman söylemişimdir.hafife aldığımız takımlara zorlanıyoruz.yine öyle oldu.
ayrıca anlam veremediğim birşey var.terimin maç yönetmesi.acaba işin içinde olunca farklımı oluyor.ben olsam maçta kesinlikle uğuru alırdım. mevlütü kadroya bile almazdım değil maça(belkide eski deyimlerle tam bir idman topcusudur).gökan zan yerine başka birilerini denerdim
hep bir bomba patlatacakmış gibi duruyor.volkanı da aynı şekilde...
bu arada semihim ilk şutu havaya dikince oyundan düştü yoksa çok daha farklı olabilirdi.
Asıl bizi yenen TERİM in enaniyeti, gururu, kibiridir...
İnsan biraz alçak gönüllü olmalı bece...
anlayamadığım bu adama desteğini esirgemeyen yönetici ler de mi göremiyor adam sırf türübüne oynamayı kendine sanat edinmiş terimin kulağına biri yanlış yapıyorsun diye kar suyu kaçırmalı derim
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
TD olmasaydı yeşilçam artisti olacaktı herhaldeŞaka tabii)sevenide çokta,bence olaylarda pek haklı değil.Adam gayri ihtiyarı topu sahaya attı.Kasten bile atsa,Fatih Terimin topu rakip yedek kulübesine vurması çoook amatörceydi...
Otoriter idareciliği seven biri. Bu da onu kibirli vs. gösteriyor. Başarı varsa adamın yönetim anlayışına saygı duymak lazım. Terim gibi insanların sağa sola şirin görünmek gibi kaygısı yoktur.Şahsen ben adamın karakterine de işine de yönetim anlayışına da saygı duyuyorum. Bize ters gelen yaklaşımları da olsa... Hıncal Uluç gibi yazarlar nasıl kendi ilke ve doğrularını medaya aracağı ile bangır bangır bağırıyor ise Terimin de bunu yapma hakkı vardır.Hıncal ya da diğer yazarların yorumlarıyla takım yönetilseydi takımın başında bu yazarlar olurdu...Terime saygılar...
Yorum